Witaj
Gość

Wątek: Login problem  (Przeczytany 1242 razy)

• Pochwał: 0

Login problem
« dnia: Kwiecień 25, 2007, 12:44:10 pm »
mam dokladnie ten sam problem o ktorym kiedys pisal soulren mianowicie nie moge wejsc na server ... przechodze przez logowanie, akceptuje warunki umowy i jak wybieram server to nie ma reakcji ... probuje od tygodnia po kilkanascie razy dziennie.

Odp: Login problem
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 26, 2007, 04:11:35 pm »
Ja pół roku temu miałem podobny problem, tylko żę nie mogłem się w ogóle zalogować do L2, wlisywałem login i passa i nic ani drgnął ,ale zrbiłem około 6 updaterów pod rząd każdy oddzielnie ściągniąty i owo zadziałało ale myślę ,żę u ciebie to by był błąd z netem ja też tak miałem:P Radze zrobić pare updaterów aż do skutku ! :D

• Pochwał: 14

• Spam Slayer
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 26, 2007, 08:45:01 pm »
1. SOULERN! nie Soulren, ile razy da się powtarzać ^^

2. Postąp tak, jak nakazał ci Newmateusz w moim topicu i/lub spróbuj pomysłu pana Crespo. Zrobiłeś? No to idź do admina sieci. Poszedłeś? To teraz zmień operatora sieci, czy jak się to tam zwie. Już? No to teraz pozczekaj pół roku, po czym wywal komputer za okno..

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 27, 2007, 07:46:31 pm »
Ja bym nie radził wywalać kompa za okno ( bo wtedy nie było by nadzieji z L2) i nie czekał bym pół roku. :D Nie wytrzymał bym bez L2. :D Lecz radze tak jak Pan :D Soulern iść do admina albo ostatecznie zmienić  internet, sieć wszystko jedno :P !!