Witaj
Gość

Wątek: Dagger z jakim SA???  (Przeczytany 1311 razy)

• Pochwał: 0

Dagger z jakim SA???
« dnia: Maj 22, 2007, 09:49:36 pm »
witam, otoz mam zamiar na dragonie x15 kupic sobie daggera (cena malo wazna, ale nie chce angel slayera) jakis b lub a grada tylko wlasnie jakie SA najlepsze??? nie wiem jakiego daggera wybrac...no i z jakim Sa prosze o pomoc z gry wielkie THX

• Pochwał: 1

Odp: Dagger z jakim SA???
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2007, 11:08:21 pm »
Większość używa demon+might mortal, oczywiście im wyższy enchant tym lepiej. W praktyce to wygląda mniej więcej tak że z tym SA blowy wchodzą około 7/10 a przy innym SA jest to około 4/10 (na bazowch statystykach). Dużo ludzi preferuję również Separatora + CriticalDamage, podobno daje niezłego kopa przy krytykach no ale tutaj już celność mniejsza. Wybór należy do Ciebie ... częściej a "lżej", czy rzadziej a silniej.

• Pochwał: 6

Odp: Dagger z jakim SA???
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2007, 12:51:54 am »
Przy ds+mm  enchant sie nie liczy bo to nie wplywa na dmg zadanych blow :p ja osobiscie mam ds+mm+7 ale rownie dobrze bym mogl walczyc +0 bo mam DYE na -12 STR

co do daggerow to:

ds+mm 
BO+f   
SS+cd   
AS+cd     

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.