Witaj
Gość

Wątek: Critical Poison [SA]  (Przeczytany 1356 razy)

• Pochwał: 0

Critical Poison [SA]
« dnia: Maj 30, 2007, 04:30:09 pm »
Witam!
Mam TH na 60 lvl i niee dawno kupilem dla niego demon's sworda chcialem zrobic Crit dmg ale z opisu wynika ze nie moge,   tylko crit bleed i crit posion. osobiscie jestem za crit poison bo bleeda juz mam jako skila. Chcilem sie Was poradzic Doświadczonych graczy
Ktorzy graja Daggerami co z Tych dwóch SA bedzie najlepsze/najkorzystniejsze >(^.^)<. Prosilbym o konkrety i jak to mozliwe przyklady popierajace Wasza opinie.
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

• Pochwał: -1

• I NEED HORN !!!!!!!!
Odp: Critical Poison [SA]
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2007, 04:45:57 pm »
Jak nie mozesz zrobic Crit. Damage w DS-ie,kazda broń posiada 3 SA do włożenia... imo dla mnie jest niemozliwe abys nie mogł zrobic Crit. Damage. Moze masz jakiegos buga albo coś bo innego wytłumaczenia nie widzde :D.
Cry 10 Blue i po sprawie :D

I HATE EMO KIDS

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 30, 2007, 05:12:41 pm »
Moze masz racje Hammer tylko widzisz myli mnie ten opis DS'a fakt wycialem to ze strony oficjalnej ale opis sie zgadza z tym co widzialem grajac:

« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2007, 05:33:28 pm wysłana przez mata »

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 30, 2007, 05:39:19 pm »
http://lineage.pmfun.com/list/sa
polecam stronke, tu pisze, ze blue10, jak to hammer zapisal, ale dziwne ze na oficjalnej pisze tak jak pokazujesz, w grze widzialem juz ds+cd, przynajmniej tak mi sie wydaje ;) poprostu idz do mammona i sprawdz, jak sie nie da, to coz... nie da sie ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 30, 2007, 05:41:44 pm »
w ogóle ta oficjalna stronka jest dziwna;/ w spisie jest nawe ze demon ma mm i cd tez. Poprostu zastanawia mnie brak zaznaczenia crit DMG w opisie demon's sworda :P. poprostu zaraz wejde i przejde sie do kowala i sprawdze. bo wlasnie na 15x widze oferty sprzedarzy cd i mnie to zastanawia czy to cd moze nie jest przypadkiem pozostaloscia z przed updatu gdzie mozna było robic MM w daggerach ^^'

edit: ok, mieliscie racje jest to Sa crit dmg  8)

a tak z czystej ciekawosci mial ktos SA z crit bleed albo crit poison? w Jakich syt. jest ono dobre czy w ogole jest dobre
(pomijajac CRIT DMG) :P
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2007, 06:28:06 pm wysłana przez mata »