Witaj
Gość

Wątek: najlepszy hybryd??  (Przeczytany 5980 razy)

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
Odp: najlepszy hybryd??
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 26, 2007, 06:42:25 pm »
Tak myslalem nad hybryda archer/destro. Wie ktos  jak to moze sie sprawdzac? Cryt na frenzy zaboli xD
(Patrzac na C4)
Bedzie podobnie jak z he/wl kiedys bylo..... nerf nerf nerf xaxaxa

• DN forum staff member
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 26, 2007, 06:48:08 pm »
no nie zgodze sie z toba
moze i bedzie bil slabiej dzieki temu co napisales, ale nadal ma uber draina, 80% boli
poza tym, ma empowera, ktorego brak elfowi, silence i suspension
imo ol/ee>sps/ee
z m.atakiem ee powodzenia we wrzucaniu w sps/ee debuffow, tymbardziej ze on ma mentala+arcane protection + pow + wyjebany m.def... nara
i tak swoja droga, nie bierzesz pod uwage ze ten oh ah drain 80% kosztuje od cholery many, a sps/ee sam sobie mp odnawia i ma 3 wydajne heale.
poza tym po cancelu to juz jest gf

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 26, 2007, 06:50:33 pm »
moj blad, wygrales ^^
dlatego ja robie th/da(pal?)
no ale to juz nie w tym temacie ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• DN forum staff member
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 27, 2007, 12:31:30 am »
num th/pal w sumie lepszy od kiedy sa skille C5 :P

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 27, 2007, 07:33:04 am »
Elvin chyba niewalczyles z ol/ee gram sps/ee i nie raz walczylem z ol/ee i powiem ze moim zdaniem ta suba jesli chodzi o self najbardziej wymiata.Divine protection fakt 50% resist na dark magic ale:po
1.ee/ol gra na statach ee ma cast taki jak sps
2.ol ma 3 drainy zasieg 900 reus prawie =0 jesli bije nimi na przemian
3.Ma pow,empa co z dobrym ekwi daje mu nastepujace staty:z baium ringiem i tato lvl4 cast 1.7k,m atack ponad 2k grubo,mdef 1.2k .sporo pdefa

Fakt jesli cancel zdejmie pow to juz inaczej moze walka sie potoczyc ale jesli nie to sps/ee ma darmowe soe taka prawda.

Co do many nie jest tak zle robilismy test sps/ee z bp na plecach na pow leczacy co chwile i zdazyl nas obu zabic z pelnym hp wiec z mana problemu duzego niema.
Oczywiscie bp zsubowany na necro
Drain ol jest po prostu swietny 80% dmg wraca do ciebie wiec w zasadzie niepotrzeba mu sie helowac chodz ma te same skille do leczenia.

Btw. ol/ee bil mnie po 900 z am +3 ja go bilem po 750 z am+4 wiec divine mi za bardzo niepomagalo.
Dodam jeszcze ze jego krytyki wchodza tak samo czesto jak u sps a klatwy duzo skuteczniejsze iz ma duzo wiekszy m atack.

Pozdro

• DN forum staff member
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 27, 2007, 09:58:46 am »
bla bla bla
Jakbys czytal wszystko co napisalem to bys zwrocil uwage ze ja biore pod uwage skille C5 a dochodzi do tego unholy ressistance (tak, stackuje sie z divine protection)..

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 12, 2007, 04:50:42 pm »
hmm myśle że niewiele to zmieni;]]]
divine protection... aha a biłeś sie ty kiedyś z ol/ee...
na golce w it mój ziom pocisnoł sam całe party subek...
poza tym nie licz na c5 bo na dragonie wejdzie razem z c6 (czytaj forum dragona) gdzie cancel jest okrojony dość;]]]
a tam i tak bedzie ownował ol/ps^^ wyj m atack niezły cast, miłe nowe summonki;]]] i cubici które wreszcie zaczeły mieć wpływ na walke^^

nie ma najlepszych hybryd i postaci^^ są tylko łatwe i trudne w prowadzeniu;]]]
a wygrywa najlepszy... gracz;]]] ( no i ten co ma szybkiego neta i omg bez lagów;]]] )

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 12, 2007, 05:11:49 pm »
A poza tym, cala siec dragona wymiera...drake sie o>pierdala, ostatni update byl pare miechow temu (bo zadnego nieodczulem ;o)jego tlyko interesuja dotacje, c5-6 jescze dlugo nie zobaczycie, mowie wam zmiencie server bo ja juz to zrobilem i cie z tego bardzo ciesze....

Server :
-buged
-nudned
etc etc

a hybryda mozna porownac do hight rateowego servera gdzie sa multiclassy...

Zastanowcie nad tym bardzo dobrze...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"