Witam , i na początku chcę przeprosić za kolejny wątek typu "kim grać?" .
Posiadam 4 postacie nisko-lvl'owe :
Orc szaman - 31lvl(chciałeś iść na WC)
Assasin - 25lvl (chciałem iść na AW)
Ludzki mag - 24lvl (chciałem iść na ss)
shilen oracle - 22lvl (chciałeś iść ... nie mam wyboru : )
Za każdym razem gdy zaczynam grać na poważnie , znajduję przeszkody zniechęcające mnie do grania daną postacią :/
WC - bo sądziłem że będę siedział w party ze znajomym ... ale praca nie pozwala , i gram zazwyczaj po 22 do 1-2 w nocy , a on już dawno śpi

Assek - znajomy mówił że ta postać jest fajna do expienia solo , i ogólnie spoko... ale później powiedział że nie chcą go brać na RB ... itp.
Ludzki mag - polecano mi tą postać , no więc zrobiłem , ale potem okazało się że jego nie chcą brać do party , chyba że w okolicy nie ma innego maga,niby wyśrodkowany ,ale najgorszy z trójki nukerów ... :/
Shilen oracle - podobny przypadek jak w przypadku WC ...a poza tym ta moja radiówka , jeszcze ktoś padnie przeze mnie

Każda postać jest wyposażona w najlepszą broń i set który można kupić w Giran( z wyjątkiem asska , bo ona ma łuk najlepszy-jakiś koleś mi dał ) .
Mam grę tydzień , i nie mogę się zdecydować czym grać ... którą z tych postaci mam ciągnąć dalej ,jak sądzicie ? Są to pierwsze moje postacie w grze , a wszystko co o tych postaciach przeczytałem zaczyna się ,albo kończy że "nie są one dla laików"(tu mocniejsze słowo zamiast laika) ,szlak mnie powoli trafia

Jeżeli zostałem wprowadzony w błąd (opisy postaci) , to nakierujcie mnie na dobrą drogę

A może jakaś inna postać jest godna uwagi ? 25lvl w dwie noce można nabić
Pozdrawiam
Acha , gram na Infinity , i nie mówcie żebym nie grał na Dragonie , proszę