Witaj
Gość

Wątek: Ceny recek!! Bardzo pilne!! (3x)  (Przeczytany 1925 razy)

• Pochwał: 3

• ;]
Ceny recek!! Bardzo pilne!! (3x)
« dnia: Grudzień 20, 2007, 10:55:41 pm »
Witam. Bardoz wazna sprawa!!!!!!!!! Jak najszybciej prosze o podanie cen tych oto recek na serwerze 3x:
-Dragon Grinder (60%)
-Tallum Blade (60%)
-Carnage Bow (60%)
-Elemental Sword (60%)
-Bow of Peril (100%)
-Leather Armor of Doom (100%)
-Doom Helmet (100%)
-Halberd (60%)
-Tallum Glaive (60%)
-Blood Tornado (60%)
-Soulshot B grade
-Soulshot A grade

Naprawde to dla mnie bardzo wazne.... Dizeki za info z gory!!!

Aha btw ceny prosze podawac w przedzialach w miare mozliwosci tzb np cena Tallulm Glaive 60% od xxx kk do xxx kk:) Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POzdrawiam - Archont ;)
AyGo

• Pochwał: 0

• DeJaVu
Odp: Ceny recek!! Bardzo pilne!! (3x)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2007, 11:57:26 am »
wejdz do giran lub aden i oblukaj sklepy :D jednego tygodnia jest inna wartosc niz drugiego i w zaleznosci czy komus jest kasa na teraz porzebna czy moze czekac z towarem 1 dzien bez expa cie nie zbawi :D

• ;]
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2007, 02:11:34 pm »
Lol;/ ja nie wiem czy pisze po rusku czy po chinsku;/? Spytalem o ceny;/ Jakbym mogl to bym sprawdzil po giran/aden jakie sa a nie Ty mi bedziesz pisal co mam robic;/
Jak najszybciej prosze o podanie cen tych oto recek na serwerze 3x
Chyba poprosilem jasno i wyraznie o "CENY" nie o sposob w jaki moge te ceny obczaic;/ Chyba widocznie nie mam czasu latac po rynku dlatego poprosilem kogos o podanie tych cen bo mi bardzo na nich zalezy, a nie prosilem o bezsensowne odpowiedzi i nabijanie sobie licznika;/ Roznica tygodniowa w cenach jest groszowa wiece mi nie wciskaj kitu... Ceny gwaltownie sie zmieniaja po jakis konretnych zmianach na serwie a nie jak sie komus spodoba;/ Jesli wiesz jakie sa ceny poprostu napisz a jak nie to stfu bo mi sie wydaje ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem i 1 dzien expa wlasnie mnie zbawi bo nie wiesz po co mi kasa potrzebna i nie wiesz jak szybko wiec juz nic nie pisz...;/ Normalnie zalamac sie idzie jak sie widzi post napisany w temacie w ktorym sie o cos prosi a tu takie rozczarowanie taka odpowiedzia;/ Grrr;/;/;/ Wez juz nic tutaj nie pisz;/ A jak masz czas to polataj po rynkach i mi napisz  ceny bo "1 dzien expa Cie nie zbawi";]
AyGo

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 21, 2007, 02:25:07 pm »
newmateusz, naprawde najlepszym sposobem będzie sprawdzenie w giran ile kosztują dane recki, bo nie sądze żeby każdy znał je na pamięc.

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 0

• DeJaVu
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 21, 2007, 04:22:22 pm »
posta sobie nie nabijam zobacz moj licznik a twoj....
co do cen to sa kosmiczne wachania.. jak mi potrzeba kasy moge sprzedac cos za 50% a jak cos potrzebuje moge dac cene 150%  mowisz ze po tygodniu ceny sie nie zmieniaja?  w jednym tygodniu byl dostatek recek MJ helmet w drugim tyg ta sama recka kosztowala 2 razy drozej  po prostu nikomu sie nie chcialo z nia siedziec bo za tanio chodzila mieli co inengo do wystawienia? ludzi nie bylo online? nie ta pora nie ten czas? kazdy ci poda inna cene w tym topiku jak ktos sie nawet odwazy podac cene 

• ;]
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 21, 2007, 05:24:08 pm »
Ok wiem ze jestes najmadrzejszy ale juz nie musisz tutaj nic pisac a porownanie licznikow nie ma sensu bo to ze mam kilka razy wiekszy od Ciebie nie zanczy ze tyle razy wiecej spamowalem bez sensu... Tak czy inaczej znalazl sie ktos kto mi pomogl i podal przedzialy cen kazdej recki... napisal po ile stala tydzien, 2, miesiac temu i napisal ile stoi teraz wiec jak widac ktos sie na cenach zna (osoba z tego forum), ale przeciez Ty wiesz najlepiej ze ludzie nie znaja cen... Dev ja nie napisalem ze kazdy je zna tytlko jesli ktos zna ceny niech napisze a ja naprawde nie mialem czasu lazic po rynku i sprawdzac ceny... Chcialem szybko sprzedac w dobrych cenach a nie usiasc z recka na talluma np z cena 500k jak jest warta duzo wiecej zeby czas zaoszczedzic jak napisal Elipter a przynajmniej tak wynikalo... Temat do zamkniecia, dziekuje...
AyGo

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 30, 2007, 06:02:03 pm »
To zgodnie z zyczeniem zamykam, bo sie warny inaczej by posypaly.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."