Witaj
Gość

Wątek: Nie moge odpalic l2  (Przeczytany 2151 razy)

• Pochwał: 0

Nie moge odpalic l2
« dnia: Grudzień 25, 2007, 12:21:45 pm »
Witam
Mam bardzo dziwny problem. Mam zalozone konto wszystko ok. ściągnąłem klijenta l2interlude. Nastepnie patcha l2dex. Zmienilem nazwa orginalnego systemu i przenioslem ten dexa to w momencie uruchomienia pokazuje sie czarny ekran i kursor (i jest tak caly czas nie reaguje na nic, alt+tab, alt+F4 i alt+ctrl+del. Gdy naloze system dex na system orginalny to pokazuje sie czarny ekran kursor i wychodzi mi z gry. Jaka to moze byc przyczyna. Prosze o pomoc... Pozdro

Nieatualne.:))
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2007, 01:03:43 pm wysłana przez noxtor »

Odp: Nie moge odpalic l2
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 12, 2008, 10:02:04 pm »
mam ten sam problem przy odpalniu gry w lewym gornym rogu pojawia sie napis PROTECID i gra sie nie uruchamia jest tylko czarny obraz i kom zawieszony mozna myszka ruszac ale do windy nie wejdzie może jednak ktoś opowie co z tym zrobic

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 13, 2008, 12:52:41 pm »
sciganagc patch interlude a nie c4 ><
Interlude Beta - PLEASE READ CAREFULLY
[EN]
If you want to test the new Lineage 2 DEX ... you have download the updater:
http://www.astral.ro/tibi/updater_beta/Lineage2Dex-Beta.rar
READ CAREFULLY
Delete from your Interlude .. all files that are in the system folder ... unpack Lineage2Dex - Beta.rar and place the Lineage2Dex.EXE and Lineage2Dex.URS in system folder, remeber that they should be the only files in that folder!
Start Lineage2Dex.EXE, update and enter ; that all folks

Franz:
Arkezar - Ghost Hunter 78 / Storm Screamer 7x - INActive
Aion Beta Testing

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 13, 2008, 04:11:24 pm »
dzeki pomoglo orazu wydwalo mi sie ze cos z pachem bo na nim pisalo c4 ale coz czlowiek nieraz nie myli tylko robi