Jak podbic jesli sie dalej lvl klanu np 6 czw [color=red]w ogóle[/color] jest taka opcja?

Zaczęty przez duhmw, Lipiec 11, 2008, 09:58:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

duhmw

Jak podbić lvl klanu z 5lvl na 6 i co to daje??

Korni

Wszystkie sprawy zwiazane z klanem robi sie u Grand Mastera gildi(obojetnie czy twojej czy nie). Klikasz tam create clan i dajesz nazwe klanowi. Tam tez zwieksza sie lv klanu:)

duhmw

A co z logiem klanu jak wstawić i skąd wziąć jakieś fajne ?:)

Korni

W samej grze wciskasz Ctrl+i, dajesz zakladke klanu i cos tam(chyba Change) Crest. Wpisujesz lokacje tego na twoim kompie i jest. Crestow poszukaj sobie w googlach... a jesli wpiszesz adres i crest nie bedzie dzialal to sproboj zmienic slasha na tego drugiego:P

duhmw

A jeszcze jedno format zdjećia hyba że musi być jakiś specjaln ? bmp/jpg czy coś niebardzo sie znam:)
OK wpisałem w okulary i znalazłem:)

Pheonix

tak format musi być bmp i chyba 256 kolorów aaa i musisz mieć 3 lvl klanu na cresta

duhmw

A czy moge potem cresta zmienić czy jest na stałe?

Pheonix

możesz zmieniać ile dusza zapragnie

duhmw

Prubuje wpisac c:\m i nic unebel to find lokacion:(

Thorns

c:/m.bmp

musisz podac dokladna nazwe pliku czyli lacznie z .bmp

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Pheonix

i pamiętaj ze nie zawsze crest się ląduje obrazu :p na serwie gdzie grałem wcześniej czkałem około 10 minut możne jakiś bug ja nie wiem :p

a i pamiętaj ze musisz zmienić rozszerzenie pliku w paint albo gimp najlepiej bo jak pobrałeś w innym formacie możne nie działać

czyli tak:
1.ściągasz jakąś paczkę crestow
2.otwierasz wybrany crest za pomocą paint'a i nic nie zmieniasz tylko jak zapisujesz dodajesz na końcu .Bmp albo będzie w tej tabeli na dole
3.w grze jak masz 3 lvl clanu dajesz set albo change crest i piszesz C:\m.Bmp
4. cieszysz się fajnym crestem clanowym

duhmw

OK  a teraz o podbiciu lvl na 6