Problem z petem

Zaczęty przez andriew, Styczeń 19, 2009, 03:35:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

andriew

Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum, ale już dłuższy czas zaglądam tutaj. Nie znalazlem wątku związanego z moim problemem. Mianowicie: gdy przyzywam swojego hatchlinga on sie nie pojawia. Dałem go również kumplowi, u którego jest tan sam problem [x15 dragon]

Mam również pytanie: jakie mogą być przyczyny nie działania dye? Pojawił mi sie taki problem na serverze x200 arena na postaci ol/necro.

davidus

Taki problem mają wszyscy,dlatego też nie można zrobić questa na pk a jedynie można zbić się do3pk,słyszałem że podobno za niedługo ma wejść hellbound i dlatego nie chce im się naprawiać tego błędu,ale jak jest naprawdę nie wiem

Thorns

drake wylaczyl "pet'y"   bo byl bug, i mozna bylo sobie przez nie przekazywac np bron z augumentacja, a w przeszlosci dublowac coinsy.
same problemy z tymi zwierzaczkami  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

andriew

Czy może jest ktoś kto jest mi w stanie pomóc z moim ol/necro? Po zrobieniu na necro suby dragonowskiej z hornem, zdaje się ze tylko raz weszłem na swoja postać przed suba, czyli destro. Czy to może być przyczyna nie możliwości dodania dye dodającego do WIT? Inne dye da się dodać jedynie do Witality nie działa...

ScovY

Nie każda klasa może używać wszystkie DYE.

/edit
Na samym dole w ramce jest opisane jaka klasa jakie dye może używać
http://lineage2.com.pl/symbole.html
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Lobotomy

Na czyich statach chcesz dodać dye? I jakie dokładnie? Jak +wit/-men to nie powinno być problemów, bo i OL i Necro mogą to modyfikować.

andriew

Dokładnie to samo wniskuje po tym linku co dostałem. A chce dodać +wit -men  czy to +4-4, czy +4-5 nie da się żadnego :?
A gram na statystykach OL

andriew

Temat można uznać za zamknięty