Witaj
Gość

Wątek: Jak opisać DN jednym screenshotem :)  (Przeczytany 2070 razy)

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Jak opisać DN jednym screenshotem :)
« dnia: Marzec 12, 2009, 05:54:38 pm »
Fallow the key words  8)

• Pochwał: -2

Odp: Jak opisać DN jednym screenshotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 12, 2009, 08:37:41 pm »
dobre xD
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2009, 10:06:39 pm »
hmmm ale to raczej pozytywne? :)  bo nie rozumiem
szybko sie znalazly..  poza tym 700 dc  to nie tak duzo, slyszalem ze klan bajaka odszedl (odchodzi) z dragona wiec pewnie wysprzedaja itemy

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 12, 2009, 10:09:06 pm »
Jakiś szary gracz widziałem kiedyś coś pisał, że mu konto zhakowali to cisza była :/ Że reakcja jest to bardzo fajnie, GMi odwalają czasem kawał roboty, banują bliźniacze konta (czasem 10 +), ale mam wrażenie że Donatorzy są traktowani lepiej.... dużo :oops:

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 12, 2009, 10:14:12 pm »
wiesz, chcac nie chca ktos musi utrzymywac serwery, ja mam dla nich szacunek o ile za bardzo sie z tym nie wożą

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 12, 2009, 11:08:45 pm »
wiesz, chcac nie chca ktos musi utrzymywac serwery, ja mam dla nich szacunek o ile za bardzo sie z tym nie wożą

Oczywiście że tak. Ciężko się nie zgodzić. Mogą się z tym wozić jak chcą. Ale to Drake przesadza. Ostatnie logowanie na forum: 8 Października. Serwer upada i zchodzi na psy, a on doi tylko kase :/