Jak to bedzie>>>HB

Zaczęty przez majka, Kwiecień 02, 2009, 09:42:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

majka

Witam Was wszystkich:)To ja Majka, gram na Dragon network infinity x5, ma postać sps/es wkoncu zrobiłam subklase na es i jestem zadowolona jest fajnie,ale ostatnio dowiedziałam się ze ma wejść jakiś dodatek czy coś takiego hellbound i mówią mi ze SH/SE będzie dużo lepszy podobno bo dostanie jakieś sille co "empowered" wszystkich...szczerze nie wiem o co chodzi.możecie coś napisać na temat sh/se jak to będzie bo nie wiem czy warto było się męczyć nad sps/es i czy nie robić tego sh/se jak ma wejsc ten dodatek i będę słabsza;/

Pozdrawiam wszystkich graczy:)buziaki :**:*:*

Daab

Zacznijmy od tego że HB wchodzi od paaaru ładnych miesięcy..... Wiele osób pisze, że SH/PS ma być owz0r k1ll4h, ale tak szczerze to nie wiem :) Zawsze możesz wbić na arene i spróbować obu postaci.
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Matiasso

Ten skill ktorz dostanie sh to empowering echo (dodaje 25% m.atku)
Sh/se hmm na infinity moze i tak bo tam ciezko o porzadnego buffa (raty) ale juz na dragonie czy NM to zdecydowanie Sh/ps - najwiecej m.atku i casting na full okolo 2k

Slyszalem tez ze maja zmiejszyc m.crit rate wiec subki z elfem beda troszke slabsze bo juz nie beda sypac crytami jeden za drugim ...

Ale i tak przeciez "skill" grajacego zalezy w duzej mierze czy jest sie dobrym czy nie :)

TeJP

Graj tym co sprawia ci fun z milosci do chara nauczysz sie nim grac, W koncu staniesz sie pr0 i bedziesz ownic wszystkich.

off top jest na arenie gm shop teraz?
zzOMGzz AW/sk

Thorns

poki co jest.. mozna kupowac wszystko do rollback'u

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

majka

Dziękuje Wszystkich za  wiadomość wejdę na ta Arenę i zobaczę co i jak:) buźka:*

majke

Troche z innej beczki. Mutant moze miec 81lvl na arenie?