Witaj
Gość

Wątek: Retail....  (Przeczytany 1839 razy)

• Pochwał: 0

Retail....
« dnia: Kwiecień 05, 2009, 12:11:06 pm »
Cześć....gram na infinity x5 chciałabym się was o coś zapytać robię jakiegoś questa na noblesse i znajomy mi mówił ze trzeba wybrać później następna postać i znów się expi  ja od 40lv;/ wiec jak myślicie co będzie dobre dla sps/es żeby szybko jego wyexpic i gdzie to szybko zrobić bo już dojść mam tego ex pienia;///

• Pochwał: 2

Odp: Retail....
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 05, 2009, 01:29:55 pm »
Ja expiłem Necro i sprawnie mi poszło, znajomy tyrkiem i tez sobie chwalił. Weź też pod uwagę powiedzmy masz set DC robe to biorąc maga na retaila nie musisz po 61 tracić kasy na set... A jeśli weźmiesz fightera no to wiąże się z tym ze musisz kupić jakieś wdzianko ;] No chyba ze masz sporo kaski to wtedy nie musisz brać tego pod uwagę ;]
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 05, 2009, 04:59:30 pm »
mam set dc robe .ale chodzi mi o to ze nie wie gdzie i jak szybko i sprawnie expic tym necro;//

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 05, 2009, 06:12:26 pm »
Troche na około Ivory T. , Disciples Necro (zawsze można troche crysie polvlować), varka, ketra etc ;) A w zasadzie to:

http://lineage2.stratics.com/content/library/monsters/zones.php

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2009, 06:29:55 pm »
dziękuję :)

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2009, 08:48:17 pm »
no akurat cata i necro dla Nekrusa nie polecam bo duza czesc tamtejszych mobow ma ressist na dark

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 05, 2009, 11:21:05 pm »
no akurat cata i necro dla Nekrusa nie polecam bo duza czesc tamtejszych mobow ma ressist na dark

i na domiar złego solo do Cata się nie wchodzi, szczególnie necro :) Hp chyba tam mają x4 no i moby agrują się gdy zaatakować jednego z nich