btw jaki jest sens brac pp z questem na ews/eas jak ma sie wc na boxa?
Rozumem, że to komentarz do screenów. Ano wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że WC nie miał COVa, a nawet jakby miał, to mniejsze zamieszanie z wrzucaniem PoF co 4 minuty, niż CoVa. Jeśli kolo ma 2 kompy, to jakoś może sobie poradzić. Na jednym i przełączanie okienek może "trochę" kosztować.
Łucznik w pagan w meele party powinien bić daggerem bo w przeciwnym razie agruje na siebie wszystko a VR nie działa.
Do Anteroomu można chodzić od 73 lvl 2X archer, bd, buffer, ee/se
W tym samym składzie można iśc do Chapel tylko już wypada mieć drac bow
Do Darkness można iść w full archer party (względnie 8 osób, albo nawet dwóch łuczników z full supportem) i czyścić dwa pokoje zaraz na początku albo jeden z tych dużych pokoi.
Nie jest tak źle z łucznikiem. Byłem w party z Saggi. Stanął sobie na środku pod ścianą, włączył snipe'a i heja. A o aggro dbał tank
Ale to było full 5 ppl party
Ten sam saggi nie wychodził z Pagan od 65 lvlu, a i ja jako PP też właziłem (przebiegałem
) tam od 65 lvlu, więc ten 73 lvl to taki niekonieczny limit. Oczywiście im niższy lvl, tym więcej ludzi w party musi być.
W Chapel i Darkness nie byłem w archers party. Zawsze full melee z tankiem, ew jakiś summoner lub nuker.
Najbardziej efektywne party jakie miałem w Pagan zawsze opierało się na GK. Z reguły trio - GK + BD/SD + ja (PP). Jeśli nie było Dance of Vampire to albo dobijał do składu żywy SE (jak był) albo brało się SE oop. To duo z tych screenów zacząłem robić w zeszłym tygodniu. Sam myślałem, że bez BD będzie trudno, ale dawało się i to bez problemu. Większym problemem było zbicie HP pod zealota niż jego brak
Nie widać na screenach, ale GK praktycznie bił non stop ze 100% hp
Jednak Dark resists w armorze robi swoje
Pozdrawiam