P.Summoner jaki buffer?

Zaczęty przez DonKoks, Kwiecień 20, 2010, 09:13:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKoks

Cześć!
Chciałbym się dowiedzieć jakiego buffera na 2 koncie zrobić dla Phantom Summonera, do pve jak i pvp.

Kamal

Alarion

osobiście bym się do pp skłaniał...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonKoks

Cytat: kamalgi w Kwiecień 20, 2010, 10:39:54 AM
IMO WC
Cytat: Alarion w Kwiecień 20, 2010, 11:32:45 AM
osobiście bym się do pp skłaniał...
Mogę prosić o małe zprostowanie? ;> Ponieważ byłem nastawiony na pp, hmm...

Ryane

Gralem dluugo warlockiem i bardziej mi pasowal WC. Na PP mozesz wyciagnac troche wiecej p atk, ale zas nie bedziesz miec vampirica.

Alarion

Mamy swój heal na summona, many raczej nie zużywamy za specjalnie na PvE. PP ma natomiast ładny wachlarz resistów na all elementy, co po ich podbiciu, łatwo daje nam +60-800 resista na każdy element.

Kiedy w końcu zobaczysz, że solo farma bez constans jest denna, to taki pp na plecach pomoże też całemu party, które na pewno WC będzie dysponować.

Zresztą, czy któryś z summonów PS-a nie miał wbudowanego VR-a...?

Ew 2 wariant, to SE. Ten z kolei polecam, jeżeli zamierzasz farmić solo jakieś uber mocne (x4 hp ) moby, bo wtedy stigma jest czymś bezcennym.

WC jest po prostu dla mega leniwym summonerów, ew dla botów, które patrzą jedynie jak się szybko do +76 dofarmić bez perspektyw na przyszłość (oczywiście by mnie ktoś źle nei zrozumiał, to dalej trzon każdego melee/archer pt!)

Cat Drama Maker

Ryane

Alarion, ale chyba o to chodzi, by szybko sie wyfarmic? ;] Samym summonerem i WC spokojnie mozna ogarniac salke w FOG. Party nam nie jest potrzebne. A summoner z natury jest dosc nudny, jak zrobisz PP to i tak bedzie nudny ;] Ja mysle, ze on chce miec tego buffera na boxa, wiec SE chyba odpada. Chyba, ze bedzie uzywal l2c, to wtedy juz lepiej to bedzie wygladac. Zreszta ja wole na WC raz walnac buff, a nie na kazdego czlonka pt z osobna :D

Alarion

Cytat: Ryane w Kwiecień 20, 2010, 11:56:43 AM
Zreszta ja wole na WC raz walnac buff, a nie na kazdego czlonka pt z osobna :D

To się trochę wyklucza. To w końcu biegasz solo, czy w PT?

Jeżeli w Pt, to i tak ktoś musi mieć tego WC. (i najlepiej żywego jeszcze!) jeżeli box, to nie ma większego znaczenia w sumie, z czego PP po prostu W RAZIE (jakimś cudem, bo kto normalny weźmie PS do constans...) znalezienia constans, taki PP przyda się każdemu na farmę i PvP.

Cat Drama Maker

Solar

WC a czemu wc bo  ma vampira a bez niego nie ma sensu expic na spotach bez herbow. Miałem pp i wc wygodniej było z wc. A co do znalezienia PSem cons to dla chcącego nic trudnego

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Cytat: Solar w Kwiecień 20, 2010, 01:53:01 PM
WC a czemu wc bo  ma vampira a bez niego nie ma sensu expic na spotach bez herbow. Miałem pp i wc wygodniej było z wc. A co do znalezienia PSem cons to dla chcącego nic trudnego

A co ma do zaoferowania PS poza ułatwieniem z Laba>?

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Alarion w Kwiecień 20, 2010, 02:47:36 PM
Cytat: Solar w Kwiecień 20, 2010, 01:53:01 PM

A co ma do zaoferowania PS poza ułatwieniem z Laba>?
Mass kubika(hex+ zmniejszenie prędkości ataku i jego mocy u przeciwnika)+ spark(stun)+ dosyć spory dps

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926