Witaj
Gość

Wątek: suba z TW - co i jak?  (Przeczytany 2044 razy)

• Pochwał: 0

suba z TW - co i jak?
« dnia: Czerwiec 21, 2010, 03:10:31 pm »
 Witam, czytalem troche o robieniu suby przez tw ale info z "epic phail" jest porozrzucane po calym temacie i chcialem to jakos posklejac do kupy, prosze o odp.

1. Czy zeby dostawac te q na tw musze najpierw zrobic innego q?
2. Czy postacie ktore zabijam musza byc blisko mojego lvl czy moga byc np 40 a ja 70?
3. Moge te postacie zabic gdzie chce w czasie TW?
4. Moge bez problemu nabic sobie badge na boxach czy jest to karane lub cos w tym stylu? Jesli moge, to czy sie oplaca?  :D
5. Czy jesli dostane q na zabicie x liczby jakiejs klasy przeciwnikow to po wypelnieniu go moge go dostac jeszcze raz?
6. Jest jakis limit otrzymanych badgy na jedno tw?

Mysle ze odpowiedzi przydadza sie tez innym  :D

• Pochwał: 0

Odp: suba z TW - co i jak?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 21, 2010, 03:16:00 pm »
Witam, czytalem troche o robieniu suby przez tw ale info z "epic phail" jest porozrzucane po calym temacie i chcialem to jakos posklejac do kupy, prosze o odp.

1. Czy zeby dostawac te q na tw musze najpierw zrobic innego q?
2. Czy postacie ktore zabijam musza byc blisko mojego lvl czy moga byc np 40 a ja 70?
3. Moge te postacie zabic gdzie chce w czasie TW?
4. Moge bez problemu nabic sobie badge na boxach czy jest to karane lub cos w tym stylu? Jesli moge, to czy sie oplaca?  :D
5. Czy jesli dostane q na zabicie x liczby jakiejs klasy przeciwnikow to po wypelnieniu go moge go dostac jeszcze raz?
6. Jest jakis limit otrzymanych badgy na jedno tw?

Mysle ze odpowiedzi przydadza sie tez innym  :D
1. nie
2. 61+
3. tak
4. mozesz, tak
5. nie
6. nie

aby zwiekszyc liczbe otrzymanych badgy za tw:
wypelniac questy na zabijanie ludkow
upierdolic katapulte
upierdalac wszystko co sie rusza, ale nie te same osoby caly czas - za samo to mozna wyciagnac ponad 100 badge za 1 tw
np pod koniec 1 tw gosciu ktoremu trzeba bylo nobla (zapisany byl na inne tw niz klan i byl poza klanem) pierdolnal babelka na 100+ chlopa - zgarnal ponad 100 tw badge

• Pochwał: 4

• :D:D
Odp: suba z TW - co i jak?
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 21, 2010, 03:30:22 pm »
wtt fragi na professionalu na tanka, nukera :)