Witaj
Gość

Wątek: PP/WC (Przysluga)  (Przeczytany 1784 razy)

PP/WC (Przysluga)
« dnia: Styczeń 20, 2011, 10:03:41 pm »
Hejka.
Zwracam sie z prosba do graczy ktorzy przestali grac albo nie uzywaja jednej z tej postaci.
Czy ktos moglby podrzucic mi tylko passy do Propheta albo WC (mile widziany COV/POF)-postac moze byc pusta byle by posiadalaq buffy dla DD.
Zalezy mi tylko na buffkach,nie jest to prosba aby ktos mi oddal postac,po prostu przyda mi sie do expa kiedy bede pogrywac solo bez wiekszego pt.
Jezeli ktos jest sklonny udostepnic mi dostep to wspomnianej postaci,bede wdzieczny i prosze o przyslanie prywatnej wiadomosci tutaj na forum z loginem i haslem (mozecie ustawic sobie IP abym nie mogl logowac sie na strone,zalezy mi tylko abym mogl uzywac postaci w grze).
Pozdrawiam.

• Pochwał: 0

Odp: PP/WC (Przysluga)
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2011, 05:55:07 pm »
Witam , moze szukasz osoby do grania w duo zeby cos zdzialać na servie itp chodzi mi o sprzet i dolaczenie do jakiegos cp albo klanu, wcka mozna bylo by we 2 szybko wyexpic.

Odp: PP/WC (Przysluga)
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2011, 08:16:27 pm »
Jestem na takim etapie,ze sprzet mam,teraz to tylko dynasty skladać a pózniej 300 attri,jaka klasa grasz,sprzet oraz lvl?

Tak na marginesie,nie piszcie na postać LentroN z pytaniami,bo to od 3 tygodni nie jest moja postać,gra nią nowy owner (a moze i prawie nie gra,nie wiem).
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2011, 08:19:12 pm wysłana przez LentroN »