Gdzie najlepiej kupić PA

Zaczęty przez Niedbały, Czerwiec 17, 2011, 08:46:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Niedbały

Gdzie obecnie najlepiej kupić PA. Na forum jest wiele sprzecznych informacji. To nie działa dotpay, to 2pay.ru.
Przy pomocy czego najlepiej opłacać? U-kash?
Czy działa flypay? Ktoś opłaca tym sposobem? Zdaje się że kiedyś był bardzo popularny

Pozdro

HellSign

w żabce, paysafecard, przelew mbank.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Acid

Dlaczego akurat mbank? Z kazdego banku dostepnego na 2pay kupno PA wyglada tak samo.

HellSign

Cytat: Acid w Czerwiec 19, 2011, 03:44:15 AM
Dlaczego akurat mbank? Z kazdego banku dostepnego na 2pay kupno PA wyglada tak samo.

Wychodzi taniej niż przez uKASH.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Acid

Brig

Obecnie, najlepiej opłaca się kupować PA ze strony Fogejmu przez system karty kredytowej. Placenie przez Karte już działa. Z serwisem 2pay Fogejm przestał współpracować, więć dotpay, żabka i nasze przelewy elektroniczne już nie działają. Można założyć konto na www.yandex.ru, następnie utworzyć portfel, po utworzeniu w/w portfelu uzupełniamy środki ukashem i opłacamy  PA przez yandex.
Pozdrawiam

Acid

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Acid

Hmmm, mam sytuację gdzie zamówiłem PA przez link który podałem wyżej. Pieniądze zostały zaksięgowane, rubli niestety na koncie nie ma. Support odpisuje, że mają problemy techniczne, a we wtorek ruble znajdą się na koncie. Ba, co więcej nic o przerwaniu współpracy nie wiedzą.

Brig

O przerwaniu współpracy Fogejm informował drogą emailową jakiś miesiąc temu: http://l2.ru/news/page.html?id=4961 z tym, że miało przestać działać od 6 czerwca, a tak na prawdę wyłączyli usługę od kilku dni.Mam nadzieję, że kasa wpłynie na Twoje konto.

Acid

Wydaje mi się, że jakby współpraca została przerwana byłaby stosowna informacja na 2pay, a stronka http://2pay.us.com/oplata/?geosort=3487 na pewno zostałaby wyłączona.

Brig

wczesniej na 4game.ru był link na w/w płatności, teraz go NIEMA.  Myślę że jak dogadają się ze sobą ( jak zawsze pewnie chodzi o kasę) to znowu zacznie działać.
Ja osobiście wole nie ryzykować i nie wpłacać kasy przez system oficjalnie zawieszonym  lub wyłączonym przez 4.game.ru.

Acid

Ok. Własnie kontaktowałem się po raz kolejny z supportem 2pay. Pytałem czy rzeczywiście współpraca została zerwana z 4game skoro strona wciąż działa i ludzie jej używają. Przemiła pani odpisała mi, że mam próbować innych metod płatności bo ich już nie będą działać. Zapytałem zatem co z rublami które zamówiłem na konta 3 dni temu. Dostałem odpowiedź, że skoro dokonałem zakupu pieniądze dotrą na konta w przeciągu kilku dni.

Niedbały

A ja przed weekendem probowałem zapłacić przy pomocy FlyPay i ciągle mam komunikat:
* Услуга временно недоступна Заявка будет рассмотрена в ближайшее время

Kasa na FlyPay jest tylko nie może przepłynąć na konto w Lineage 2

Próbowałem dzisiaj skontaktować się z jakimś supportem ale na razie żadnego odzewu

Miał już ktoś może taki problem. Pozostaje tylko czekać?

Pozdrawiam

roli

http://l2.ru/news/page.html?id=4974
Cytat: l2.ru08/06/11    
"Innova" asks to check the terminals
"Innova" started work on the optimization of payment systems gaming account Fogeyma. In this regard, it was decided to abandon the company's services Xsolla. However, in some terminals with which the Xsolla, still may be the icon 4Game. In this case the payments made through them, will NOT be credited to the account Fogeyma. This applies to transactions conducted through the following statements:

Orange;
    Free Cash;
    MGPE;
    The system of the city;
    YAPS;
    Forward;
    Ciberpay;
    Express;
    Mobile element;
    Express payment;
    Telepey;
    Elsie;
    Murmansk payment system;
    Strategy;
    Tellcell;
    YATSP.

We ask that you be careful when funding the account Fogeyma. All questions related to payments in these networks should be directed to support the company Xsolla Hotline at 8-800-200-2729, writing to the email address [email protected] or by Skype, the subscriber support_2pay.ru
tak piąte przez dziesiąte wynika z tego, że niektóre formy płatności z 2pay dalej działają, ale rzekomo umowa została z nimi rozwiązana.
Zwróćcie uwagę na to jaką firmą jest Xsolla (http://www.xsolla.com/)
Mam nadzieję, że Internet payment options będą dalej dostępne, są one wygodne i przez dotpay wychodziło naprawdę tanio :/

czapa1963

Brig mam do ciebie pytanie skoro płaciłeś poprzez yadex powiedz mi co trzeba wpisać na stronie płatości wybierając gre lineage2 . chodzi o to żąda moje konta w grze a lloguje porrzez adres e-mail gdy go wpisuje wyskakuje mi błąd , mówi że mam wpisać 0d 5-12 cyfr o co tu chodzi.

czapa1963

ok po długim kombinowaniu doszedłem co tam sie wpisuje gdyby ktoś miał taki problem to wpisuje sie kod z konta na fogiem który jest w lewym dolnym rogu tz kod konta

Terrance

Podsumowując, jak na dzień dzisiejszy kupić PA przez mbank i ile to wynosi?

Edit:
Właśnie kupiłem 276 rubli za 30zł przez 2pay wybierajac mTransfer, ktory idzie przez dotpaya, ktory to znowu placi flypay'em  :P
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

raiderek

Również dziś kupiłem PA przez 2paya i wszystko O.K
Wasting time since 2004
Ru off.