Friendship is Magic(nazwa robocza)

Zaczęty przez Arimas, Październik 11, 2011, 05:41:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mscici3l

Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arimas

Topic do kasacji, acid/alarion get to work

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Nervoson

Arimas

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

roli

Arimas

Cytat: roli w Październik 16, 2011, 08:23:22 PM
>_< dzięki.
Sorry gruby, nadal możemy grać razem ale z CP nic nie wyjdzie  :(

Bubacz

Cytat: netheril w Październik 16, 2011, 08:20:40 PM
odpuszczacie i czekacie na eu?  :D

Srsly? o ile nie wprowadzą dziwnych przeszkód na ru to nie zamierzam nawet ściągnąć klienta...
---
ShiningWill - Me haz shield!

Nervoson

No pewnie jedziesz na jakas autostradę bierzesz kilka lekcji rosyjskiego i juz mozesz grac na lancerze. Nie no ludzie tutaj nie graja tylko z powodu bariery jezykowej ale tez problemow z lagami ;) dzisiaj bylem troszke kolo 15 i tragedia QQ

Arimas

Cytat: Nervoson w Październik 16, 2011, 09:41:23 PM
No pewnie jedziesz na jakas autostradę bierzesz kilka lekcji rosyjskiego i juz mozesz grac na lancerze. Nie no ludzie tutaj nie graja tylko z powodu bariery jezykowej ale tez problemow z lagami ;) dzisiaj bylem troszke kolo 15 i tragedia QQ
Nie wiem czy czytałeś ale w tym tygodniu mają zrobić UPGRADE serwerów

Nervoson

Ale to lagi serwerowe bo nie wiem czy to wina mojego neta ;)

Arimas

Cytat: Nervoson w Październik 16, 2011, 10:07:31 PM
Ale to lagi serwerowe bo nie wiem czy to wina mojego neta ;)
Wszyscy chyba bez wyjątku po 18stej mają ostre lagi

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Bubacz

Cytat: Arimas w Październik 16, 2011, 06:50:12 PM
Topic do kasacji, acid/alarion get to work

THIS  :bump:

Zamykam - Alarion
---
ShiningWill - Me haz shield!