Najlepsza rasa dla Wynn Summonera

Zaczęty przez Niden, Styczeń 28, 2012, 06:57:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza rasa dla Wynn Summonera

Human
6 (10.2%)
Elf
26 (44.1%)
Dark Elf
27 (45.8%)

Głosów w sumie: 59

Niden

Jak w temacie . Prosiłbym o oddanie głosu i uzasadnienie swojej opini

Azarael

Elf - ogarnięty player i wymiata wszystko z koniem.

Acid

Co ma koń z 3 profy do Wynn Summonera? Mniemam, że bardziej chodziło o skille rasowe i staty.

Azarael

Dokładnie o to chodziło ale również o to, że do 85 ma łatwo bardzo :)

Niden

wydawało mi się że najlepszą rasą dla wynn summonera bedzie dark elf . ma najwiecej m.atk i p.atk a więc kotki czy reapery powinny ładnie kosić . poza tym racial skille dark elfa wydają się lepsze od elfickich , ale nie grałem jeszcze więc mogę się mylić

Azarael

Sam się zdziwiłem ale mam 2 wynn w klanie (właśnie elf i de) i o niebo lepiej idzie właśnie elfowi.

AsmWalker

Cytat: Azarael w Styczeń 29, 2012, 08:48:04 PM
Sam się zdziwiłem ale mam 2 wynn w klanie (właśnie elf i de) i o niebo lepiej idzie właśnie elfowi.
Co niekoniecznie może być spowodowane rasą a poziomem ogaru danych graczy :)

Azarael

No właśnie obaj ogar mają bo grają summonerami od interlude :D Obaj ciągle jedną klasą.

Niden

widzę że elf ma już przewage ale prosiłbym o uzasadnienie opini .

Mokeli

Ja widziałem kamaela który też nieźle kosił :D hmm sumony mają odpowiednio p.atak m.atak odpowiadający graczowi? czyli jeżeli mamy panterki zakładają łuk najwięcej p.atak kostuchy broń magiczną, a taki kamael po przemianie xD

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

saktap

Czy naprawdę human jest nic nie warty jako Wynn Summoner ?:P Akurat zacząłem nim grac ale jestem jeszcze w takim momencie ze mogę zmienić postać i nie będzie mi szkoda zaczynać wszystkiego od nowa :)

Draves

Czy tylko human/elf/d.efl mogą przebudzić się w summonera? Bo ktoś tam pisał jeszcze o kamaelu summonerze a ja taki zong.
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

Draghar

Było wiele razy omawiane. Posiadając Stone of Destiny możesz przebudzić się z dowolnej rasy na dowolną klasę. Na EU takie coś dostępne jest za € ale to też tylko wtedy gdy stone jest udostępniany w L2 store