Nowy Gracz lf cp

Zaczęty przez brejdak312, Styczeń 03, 2014, 10:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

brejdak312

Nie grałem nigdy na offie chciał bym spróbować swoich sił gram dużo w l2 ciągle tylko ze na IL większość czasu.. Mogę się dostosować postacią komunikacja nie ma problemu. Szukam chętnych aby zaczęli ze mną od początku i trochę pomogli ogarnąć. Bardzo propozycję rady czy tyrant jest mocny i dobry na solo?  Czy bądź Warlord a może Da

Dysoner

Witam napisze na forum serwera https://4gameforum.com/pl/forum.php
Tam masz dział serwer-> klany/Party itp
Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

DzuDzak

Zaczynaj jak i czym chcesz, ale nie na PL Offie online 500-600, na core eu masz 4x więcej i bdb osób tam teraz przechodzi z polskiego, aktualnie wiem o 5-7 cp

Joey

Cytat: DzuDzak w Styczeń 04, 2014, 12:54:24 AM
Zaczynaj jak i czym chcesz, ale nie na PL Offie online 500-600, na core eu masz 4x więcej i bdb osób tam teraz przechodzi z polskiego, aktualnie wiem o 5-7 cp
Ja tam odszedłem wraz z kolegami  z Core  na Lilith i nie jest źle ;)

haran

Cytat: DzuDzak w Styczeń 04, 2014, 12:54:24 AM
Ahahahahahahahhaha
Na core 4x więcej online niż na Lilith
Ahahahahhaahhahahahaha
Trzymajcie mnie!

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Prov

z calym szacunkiem do ciebie DzuDzak bo kiedys pamietam razem gralismy, nie pisz tak (to o online to lekkie bzdury), nie faworyzuj serwera na ktorym grasz na niekorzysc innego. :)

kto chce grac na core idze na core, analogicznie jest z lilith. eot

peace
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™