L2 RuClassic NOWY SERWER - INEGY rekrutuje

Zaczęty przez Mythri, Lipiec 11, 2017, 01:08:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fithlaf

O i tutaj juz nowosc ktorej nie znalem (chodzi o to 15Minut) sprzet na pewno na poczatku bedzie ciezko, chociaz w tej kronice juz jest darmowa zbroja wiec to chyba spory bonus, natomiast domyslam sir wlasnie ze w mid d broniach bez buffow od jakiegos wyzszego pp to nie jest taka oczywista sprawa w 2pt? I jeszcze pytanie jak ma sie exp z rb w stosunku do zwyklego l2 (wczesne kroniki) czy sa to jakies w miare sensowne liczby czy jest to raczej nieoplacalne wzgledem kosztu ssd?

nawrot

Exp na rb jest opłacalany, ale nie nastawiaj się na to na Rusku przynajmniej na początku bo będą oblegane(później z resztą też) z rb lecą runki :), które są op + są drogie i ten kto będzie trzymał sporo rb będzie po prostu bogaty + z lvl też będzie dobrze stać :).

Mythri

Cytat: Dhol w Sierpień 03, 2017, 01:42:30 PM
PS. Nie mogłem nikogo wczoraj i dzisiaj złapać na razie na TS więc może tutaj spytam - wiem że lecicie na RU Offa, ale wpadacie mimo wszystko na ten x3 startujący dzisiaj trochę potestować/pobawić się?

Nie wykluczamy tego, jednak będzie to swobodna rozgrywka, aby zmniejszyć głód L2 ;) no i aby na nowo obyć się z kroniką.
Na pewno jak będziemy grać to będzie można nas złapać na TSie :)

Dhol

Cytat: Mythri w Sierpień 03, 2017, 07:59:47 PM
Cytat: Dhol w Sierpień 03, 2017, 01:42:30 PM
PS. Nie mogłem nikogo wczoraj i dzisiaj złapać na razie na TS więc może tutaj spytam - wiem że lecicie na RU Offa, ale wpadacie mimo wszystko na ten x3 startujący dzisiaj trochę potestować/pobawić się?

Nie wykluczamy tego, jednak będzie to swobodna rozgrywka, aby zmniejszyć głód L2 ;) no i aby na nowo obyć się z kroniką.
Na pewno jak będziemy grać to będzie można nas złapać na TSie :)

No ja z takim samym nastawieniem tam zawitam, więc pewnie wpadnę jutro koło 19.

Cytat: fithlaf w Sierpień 03, 2017, 02:00:11 PM
Chyba jutro wstaje ;p

True ;)

Shanique

Zamykam na prośbę właściciela jako nieaktualny.