- stealth nie znika po zaatakowaniu moba
Pierwszy raz słyszę że powinien znikać, nawet w opisie tego niema
ale mogę się mylić.
- quest na TTS odsyla do Goddard (na Interlude reward był u Jeremiego)
- robiąc Quest na TTS, rozmawiąc z NPC powinienem mieć do wyboru dialog tylko ten w którym mogę wymienić jako na pieniązek, a nie oba.
Ok questy faktycznie trzeba skrócić do Jeremiego, ale o co Ci chodzi z tymi dialogami to nie rozumiem, zrobiłem questa i oprócz tego że musiałem wrócić do Goddard nie zauważyłem nic dziwnego.
- zrobilem relog, zalogowalem sie, dostałem cryta, po nastepnym logowaniu nie miałem buffa.
Jest zabezpieczenie dotyczące pewnych bugów, dlatego przy dużej częstotliwości relogów server usuwa twoje buffy.
- Saga of Dreadnoughts u elfa ? No chyba nie
Ale o co dokładniej chodzi, mogłeś zrobić questa czy jak?
- master anais (Hemo mowi zeby go sprawdzić, bo ma info nie takie itp)
Musicie mi pokazać dokładnie in game ocb.
- łowienie ryb nie działa, nie mogę wyłowić BWFF na Questa
- fishing king tournament na Interlude (nigdy nie spotkałem)
Sprawdzałem z Hemo i działa, tylko na mostach nie da się łowić, małe poprawki w Geoengine i będzie śmigać
System Łowienia ryb jest z Gracii, dlatego tak wygląda, albo go obetniemy do retail Interlude, albo zostawimy, bo w sumie ma swoje plusy.
- mając 121 accurancy na Elven Knightcie potrafie missowac 3x z rzedu (za duzo moim zdaniem, do sprawdzenia).
Może mob z high evasion? Za mało info...
- bijac moby z alliance (ketra) dostaje raid curse O.o
Jutro zrobię questa i sprawdzę.
- po zrobieniu questa na Stone u Ketry, quest nie zniknął z listy, dopiero po restarcie (do sprawdzenia)
Do sprawdzenia, ale to raczej po stronie clienta będzie problem.
- wymieniając Badge by uzyskać wyższy poziomu alliance z Ketrą, musiałem porozmawiać z NPC 2 razy. Zwykle było tak ze od razu dostawało sie wyzszy lvl i brało quest na wyzszy poziom.
To już raczej kosmetyka, zostawimy to na później.
- po padnieciu od moba, po kliknieciu to village usuwa mi cale CP
Zrobione.