Mam nadzieję, że ta wiadomość przywołuje miłe wspomnienia. Przeglądając nasze stare rozmowy na forum, przypomniałem sobie pasję i przyjaźń, którą dzieliliśmy w Lineage II. W 2012 roku wielu z was wyraziło zainteresowanie serwerem, który uruchamiałem—Lineage Squared. Pomimo wyzwań, z którymi się wtedy zmagaliśmy, w tym dosłownie huraganu podczas startu i pewnych niepowodzeń później, nie porzuciłem swojego marzenia o stworzeniu wyjątkowego i immersyjnego doświadczenia w świecie Lineage II. Z radością ogłaszam, że odbudowałem i ponownie uruchomiłem
Lineage Squared, i chciałbym, abyście byli częścią tego nowego rozdziału!
Odkryj System Stackclass i Poznaj na nowo Aden!
Co nowego w Lineage Squared?- Rewolucyjny System Stackclass: Połącz dowolne dwie klasy tej samej rasy, aby tworzyć potężne i unikalne buildy postaci od poziomu 1.
- Odblokuj do 30 Klas: Rozwijaj się w grze, aby odblokować wszystkie dostępne klasy, oferujące niekończące się możliwości.
- Płynna Zmiana Klas: Swobodnie przełączaj się między odblokowanymi kombinacjami klas bez utraty postępów czy konieczności rozpoczynania od nowa.
- Ulepszona Rozgrywka: Eksploruj przepracowane strefy z dostosowanymi dropami, niestandardowymi lochami i zbalansowanym systemem PvP, który kładzie nacisk na strategię i umiejętności.
Usprawnienia Jakości Życia:- Auto-Poty: Zautomatyzowane użycie potów CP/HP/MP dla płynniejszej rozgrywki.
- Niestandardowe Dopasowywanie Grup: Łatwo znajduj członków grupy z zaproszeniami dla konkretnych klas.
- Wszystkie Klasy Mogą Craftować i Krystalizować: Koniec z poleganiem na konkretnych klasach do craftingu.
Nasza PodróżDwanaście lat temu rozpoczęliśmy ambitny projekt przedefiniowania doświadczenia Lineage II. Pomimo przeszkód, w tym uruchomienia podczas Huraganu Sandy i wyzwań technicznych, projekt był świadectwem pasji i społeczności. Po zdobyciu stopni naukowych z Cloud Computing i Cyberbezpieczeństwa, oraz wraz z rozwojem technologii AI, zainwestowałem tę wiedzę w odbudowę Lineage Squared lepszego niż kiedykolwiek.
Dołącz Do Nas w Tej Odnowionej PrzygodzieMyśląc o wszystkich dobrych chwilach, które mieliśmy—czy to grając razem, czy walcząc ze sobą—naprawdę przywołuje to wspomnienia. Chciałbym zobaczyć was z powrotem w grze. Wasza obecność uczyniła nasze przygody niezapomnianymi i byłoby wspaniale, gdybyście mogli dołączyć do nas ponownie. Zbierzmy ekipę i stwórzmy więcej epickich momentów!
Strona internetowa:
www.lineagesquared.comDiscord:
Dołącz do naszej społeczności na DiscordWasza obecność zrobiłaby ogromną różnicę i byłbym zaszczycony, gdybyście do nas dołączyli. Jeśli macie jakiekolwiek pytania lub potrzebujecie pomocy w rozpoczęciu, proszę nie wahajcie się pytać.
Czekam na spotkanie w grze!
Pozdrawiam,
PacMan
Administrator Lineage Squared