Kto lepszy Silver Ranger czy Hawkeye

Zaczęty przez ZALL, Lipiec 27, 2006, 10:03:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZALL

Mam takie pytanie czy może mi ktoś doradzić i powiedzieć swoją opinie na temat tych 2 postaci. Jak postać jest lepsza, którą powinienem wybrać? Czytałem trochę na temat tych postaci i wydają mi się identyczne. Proszę o poradę w wyborze postaci.

Ryltar

(Za trudno przeczytac tematy o tych 2 lucznikach)

em

em powrócił na forum ;D

ucubucu

Ja pierdziele , to moj pierwszy post, niedawno sie zarejestrowalem na forum , ale mnie juz szlak trafia jak gadacie ze jest mnostwo takich tematow. To przeczytajcie sobie je wszystkie i zobaczcie jak duzo jest na temat, jesli 2 sie wypowie ktory jest lepszy to cud nad wisla, polowa steka ze takie tematy juz sa , a druga robi offtopa.

Wiec trudno odpowiedziec ktory jest waszym zdaniem lepszy ?? i jakbyscie mogli jeszcze powiedziec dlaczego.
I nie robcie offtopa na temat ze to uzbrojenie ma takie wspolczyniki a tamto takie.

Czytac i szukac sie odechciewa - a moderator moze niech zacznie kasowac tematy ktore sa nie potrzebne ( taka mala prosba )

Pzdr ( i bez szczekania na moja osobe bo to po mnie splywa )

EDIT by Shaman: to skoro jesteś tu od niedawna to może po pierwsze bedziesz grzeczniejszy a po drugie przeczytaj regulamin. Rejestracja tutaj to zgoda na jego przestrzeganie a jak sie nie podoba to nikt nie zmusza Cię do zostania tutaj... to gwoli tego że i tak wszystko po tobie spływa  :| [/b]
Shaman: czyli offtopy w innych tematach sa przestrzeganiem regulaminu?? chodzilo mi o to ze nowy zarejestrowanym , ale forum obserwuje od kilku miechow. Co do grzecznosci i tak sadze ze lepiej wychodze z tym niz niektorzy co "kazakuja"tym ze spedzili pol zycia przed kompem i wiedza wszystko o La2, wiec prosze o odpowiedzi na temat ,a nie robienie offtopa o  opcji"szukaj" bo to juz malo oryginalne jest.
pzdr ( bez urazy - szczekanie i tak zawsze po mnie splywa :P )
Virtue
Nick: UcekPL
Clan : jest , ale szukam nowego :)
LVL 40+
Profesja :SH
Cel: dobra zabawa / nowi znajomi - pvp zawsze :)

Kard

CytatMam takie pytanie czy może mi ktoś doradzić i powiedzieć swoją opinie na temat tych 2 postaci. Jak postać jest lepsza, którą powinienem wybrać? Czytałem trochę na temat tych postaci i wydają mi się identyczne. Proszę o poradę w wyborze postaci.

Jak zrozumialem pytasz sie o moja opinie jaka postac powinienes wybrac?
Uważam ze powinienes wybrac SR, dlaczego a bo taka jest moja opinia :) , ale zastrzegam o lucznikach nie mam w ogóle pojecia.
Która postac jest lepsz?
To tak jak bys zapytal co jest lepsze Tank czy Buffer? :)
Wszystko zalezy od tego do czego ma byc lepsza pvp czy pve, solo czy w party itd.
Bardzo dobre opracowanie napisal Nefryl i latwo to znalezc nawet nie korzystajac z funkcji szukaj. Na tym forum jak widze bylo juz duzo zdyskusji na temat ktory lepszy, wiec brak odpowiedzi jest spowodowany raczej zmeczeniem materialu :)
http://forum.lineage2.bo.pl/viewtopic.php?t=6134
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

System

dobra idz sie powies....bo znajac zycietutaj tez zaraz offtop bedzie ale nic..jak na kazdym temacie tak jest  :|  :shock:
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ainaarwen

ucubucu jesli myslisz, ze odpowiadanie na to samo pytanie po kilka razy nie jest denerwujace, to sam udziel odpowiedzi.
skarzysz sie, ze robi sie offtop w topicach, ale jest on przeciez spowodowany lamaniem regulaminu przez ludzi, ktorym nie starcza checi, by uzyc wyszukiwarki

Ryltar

CytatJa pierdziele , to moj pierwszy post, niedawno sie zarejestrowalem na forum , ale mnie juz szlak trafia jak gadacie ze jest mnostwo takich tematow. To przeczytajcie sobie je wszystkie i zobaczcie jak duzo jest na temat, jesli 2 sie wypowie ktory jest lepszy to cud nad wisla, polowa steka ze takie tematy juz sa , a druga robi offtopa.

Rownie dobrze mozesz ruszyc swoje dupsko i zobaczyc skille a mi nie gadaj ze nie mozna znalesc bo mozna.KAzdy w przyklejonych tematach opisywal wiec to tylko swiadczy ze jestes za leniwy i wcale nie szukales albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem.

ucubucu

Ale jesli ktos nie rozumie tresci pytania to odsylam do testu na ukonczenie gimnazjum , bo chodzi tu raczej o to ze inni chca poznac jak inni widza roznice miedzy tymi postaciami i chodzi tu o kilka odowiedzi , a nie jeden typ sie wypowie i juz koniec tematu. W wiekszosci tematow robia sie offtopy o lukach,zbrojach itp. 3ba zrobic ankiete ktory lucznik jest lepszy i pozadawac kilka pytan w nich by sie dowiedziec jak ludzie na nich spogladaja ??
O m g ... juz zejdzta zemnie i odpowiedziecie na pytanie ktore zadal autor tematu, bo skoro juz wszystko kazdy wie to pozamykac wszystkie tematy, wszystko jest na stronie albo na innych forach albo i na tym forum.

Zreszta sam ZALL napisal ze czytal o tych postaciach , ale zapewne chcial sie dowiedziec ile osob , ktora postacia gra i dlaczego.

Dzieci Neostrady i to wasze "opcja szukaj" -_- ...

Wracajac do tematu : Ja osobiscie wybralem SR ze wzgledu na jego szybkosc w bieganiu ( ucieczka ) jak i czestotliwosc critikow,lecz nie sugeruj sie moimi pogladami bo o HE malo wiem i moze roznica jest mniejsza :]

Pzdr... co za ludzie o masz.

ps.ainaarwen jak cie to denerwuje to po co czytasz lub zwracasz na to uwage ??
Virtue
Nick: UcekPL
Clan : jest , ale szukam nowego :)
LVL 40+
Profesja :SH
Cel: dobra zabawa / nowi znajomi - pvp zawsze :)

Ryltar

CytatAle jesli ktos nie rozumie tresci pytania to odsylam do testu na ukonczenie gimnazjum

109 pkt ogolnie z czego 74 z testu...

Cytatale zapewne chcial sie dowiedziec ile osob , ktora postacia gra i dlaczego.

A ty nie kumasz ze to nie ma sesu? Ty mowisz ze SR a ja powiem ze nie SR bo to ciota i moim HE na snipe z UE go rozwalilem.Zawsze mozna sprawdzic na high rate chyba ze ci szkoda AZ 4H do dobicia do 80 i miec sprzet S.Przy okazji potrenujesz PvP i sobie ustalisz jaki bedziesz chcial sprzet.

A wracajac do tematu to skoro nie ma PR to wole HE bo elf wyglada jak pedal i HE mi sie kojarzy ze snajperem(ktorymi lubie grac).

wiater

moim skromnym zdaniem HE jest najlepszy na lucznikow :twisted: ale najgorszy na inne rasy 8)

Lasgo87

ryltar po 1 dobrze jedziesz z kolesiami
a po 2 jako mod nie wypada...

btw shaman jedynie tu trzyma porzadek bo reszta modow ...

edit kurwa to mialo byc w temacie boty na retailu ale mi strona przeskoczyla

a tak btw ryltar ja w gimnazjum mialem 150 ptk ale to bylo 3 laat temu nie wiem moze teraz poziom jest wiekszy  :D 109 pfff :P

Użytkownik zbanowany

THC

CytatKto lepszy Silver Ranger czy Hawkeye

Phantom Ranger  :bangin:  :bangin:
T    H   C

Shaman

HE jest dobry kiedy np grasz w klanie i masz do dyspozycji pełną buffstację... bez fullbuffów nie jest on najlepszym łucznikiem. Ja obstawiam PR. Zawsze jak z takim walcze to hp zjezdza szybciutko...za szybciutko ;)
I jest o wiele ciekawszą postacią z powodu debuffów i paru magicznych skilli jakie posiada.

Ryltar

Cytata tak btw ryltar ja w gimnazjum mialem 150 ptk ale to bylo 3 laat temu

O tak mi sie chcialo uczyc do egzaminu... I tak bede wracal do "domu" to bede tam kontynuowal nauke.

A wracajac do tematu to ja tez wole PR ale skoro pyta o SR a HE to wole tego drugiego.

Shaman

HE na fullbufach wymiata to trzeba przyznać... ale jak sie gra samotnikiem bez supportu to lepszy jest jakikolwiek elf...
ale nie mam zbyt duzego doswiadczenia w łucznikach wiec to tylko z obserwacji i testow z highrata ;)

i skonczcie juz z tą głupią licytacją kto miał lepszy wynik na egzaminie gimnazjalnym  :x

Zoraj

HE zdecydowanie wymiata na full buffach, ale bez buffów SR jest dużo lepszy.