Enchant...

Zaczęty przez Stazik^.^, Grudzień 13, 2005, 08:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ppysio

Zenchantowałem sobie luk (Akat long bow c grade) na +1. Jakbym teraz użył red soul crystal satge 7 to byłby +2??

Shot at 2007-07-07

Ryltar

No kumpel tak ostatnio sobie kupil damacha +3 z Sa i tak sobie mowi "a ch*j co mi tam".Dopakowal go do +7 nic...jedzie dalej do +10 tez stoi caly.Potem tam podokupywal enchanty na B i dalej jedzie do szedl do +13(pechowa liczba),dowalil do +14 BEWB i ma +15.Potem dodal jeszcze jeden enchant i sie zje***o :D

Xyber

CytatNo kumpel tak ostatnio sobie kupil damacha +3 z Sa i tak sobie mowi "a ch*j co mi tam".Dopakowal go do +7 nic...jedzie dalej do +10 tez stoi caly.Potem tam podokupywal enchanty na B i dalej jedzie do szedl do +13(pechowa liczba),dowalil do +14 BEWB i ma +15.Potem dodal jeszcze jeden enchant i sie zje***o Very Happy

Czemu ludzie zawsze są tacy pazerni? Jak by mu nie wystarczyło +10 :P

Dev

ja tez spalilem damasa... 12-> 13. Nigdy nie moge sie wybic na 13 xD ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

eLitte

Cytat: Xyber w Czerwiec 09, 2007, 10:47:30 PM
CytatNo kumpel tak ostatnio sobie kupil damacha +3 z Sa i tak sobie mowi "a ch*j co mi tam".Dopakowal go do +7 nic...jedzie dalej do +10 tez stoi caly.Potem tam podokupywal enchanty na B i dalej jedzie do szedl do +13(pechowa liczba),dowalil do +14 BEWB i ma +15.Potem dodal jeszcze jeden enchant i sie zje***o Very Happy

Czemu ludzie zawsze są tacy pazerni? Jak by mu nie wystarczyło +10 :P
OE broni wciaga  :P zawsze sie chce ten 1 wiecej sprobowac