Witaj
Gość

Wątek: HE i spoiler...  (Przeczytany 2340 razy)

• Pochwał: 0

• Jest tylko jedna wiara!! DA!!
HE i spoiler...
« dnia: Marzec 29, 2007, 03:05:09 pm »
Mam HE na 51 lvl i chciałem najpozniej na 55 lvl kupic mu b-grade luk jakis lepszy ( hmm... myslalem o BOP) I teraz pytanko...gram na Dragonie x15 i tam ten luk kosztuje okolo 150-200kk jak zdobyc taka kase?? zalozylem spoilera gdzie nim spoilowac zeby w jak najktotszym czasie uzbierac te 150kk?? albo co zrobic HE zeby to uzbierac?? obecnie mam 30kk thece seta i akata :) A może nie kupowac bOP'a tylko z akatem az do czasu kiedy nie kubie a-grade?? jesli tak to co mam z nim zrobic?? enchant?? a moze SA??

THE BEST kabaret Ani Mru Mru!!!

• Pochwał: 3

• Watch your back!
Odp: HE i spoiler...
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 29, 2007, 07:50:12 pm »
najlepiej jest spoilowac Mithril Ore badz CBP(chyba nie musze tego rozwijac ;P ) gdyz ceny tych materialow dochodza nawet do 100k(gdzie niegdzie nawet wiecej) za sztuke o_O

HE mysle ze jak bys wybral sie na forest of outlaws na mahumy i zbieram furs(futra ;) ) bo na nich tez mozna dosc sporo zarobic ;) . Innym sposobem moze byc stagowanie krysztalow ale to zabiera juz wiecej czasu :)

P.S
takie tematy byly juz pewnie poruszane ;)

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 29, 2007, 10:26:51 pm »
spoiluj cbp na kasha dire wolfs 24lvl na terenie orc villiage
od 20 do ~31lvl leci bardzo ladnie
a jak masz jakiegos peta to exp bedzie wolniej  lecial i moze nie bedziesz sie musial delvlowac zbytnio
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2007, 02:59:00 pm »
A jak sie staguje krysztaly??

• Pochwał: 22

• Tobi wa ii ko da ^^
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 31, 2007, 06:13:26 pm »
A jak sie staguje krysztaly??
klika się na wyznaczonego przez quest moba kryształ (jak skilla) kiedy ma pół swojego paska HP.
Oczywiście kryształ może ci pęknąc podczas levelowania.W c5 na retailu kryształ nie może się popsuć, ale za to trza zabić dużo mobów żeby chociaż 1 stage dobić.Na DN co moba 1 stage, o ile nie pęknie ;)
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 01, 2007, 11:34:56 am »
Dzieki bardzo... a jak moge otrzymac taki krysztal?? oprócz dropa i kupna od graczy?? mozna dostac od Npc'a??

• Pochwał: 22

• Tobi wa ii ko da ^^
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 01, 2007, 01:48:03 pm »
Dzieki bardzo... a jak moge otrzymac taki krysztal?? oprócz dropa i kupna od graczy?? mozna dostac od Npc'a??
magister jurek w magic guild giran. Quest "enhance your weapon"
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 01, 2007, 03:57:32 pm »
we forsaken plains leci calkiem sporo dark elven bow shafts... zreszta sporo ich tam lezy i nikt nie podnosi... po zebraniu odpowiedniej liczby polujemy na recke a z materialów jakie kupiłes/wyspojlowałes/znalazles zrobisz ten luk... ma 3pkt mniejszy atak ale za to mozna nalozyc sa mister dzieki temu mniej ss zuzywamy :D aha ten luk strasznie rzadko sie robi wiec lepiej poprosic o zroienie jego jakiegos klanowego ws...

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 01, 2007, 11:26:03 pm »
Na forsaken plains na drejkach mozesz spoilowac M.Ore leci chyba po 9 i recki na bssb i takie inne ja tam na poczatku niezle sie dorobilem :D