Witaj
Gość

Wątek: Statsy(cst speeed)  (Przeczytany 1709 razy)

• Pochwał: 0

Statsy(cst speeed)
« dnia: Kwiecień 15, 2007, 08:18:09 am »
Mam pytanko dotyczące Cst Speeda. A więc ktora z postaci posiada wiecej sct speeda bishop czy necromancer.Potrzeba mi to wiedziec bo gram na dragonie x 15 i mam necro i jesli bym robil subę(dragonową)na biszkopta to czy bede mial wiecej czy mniej cst speeda nie weimrowniez co sie polepszy i pogorszy w statsach pomorzcie :)

• Pochwał: 1

Odp: Statsy(cst speeed)
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 15, 2007, 11:19:29 am »
c.spd oboje na takim samym ustawieniu (sa w broni, set, dye) maja po tyle samo chyba ze bishop nie ma skilla fast spell casting czego wlasciwie nie jestem pewien i bede musial to sprawdzic :P ale raczej ich c.spd sie niczym nie rozni. jesli zrobisz subklase to c.spd nie zmieni sie. za to zmienia sie takie statsy jak p.def, m.atk, m.def.
hp, cp i mana bishopa i nekra jest rozna czyli np. jak dasz switcha na bishopa to bedziesz mial wiecej hp czy tam cp a jak np. na nekra to wiecej mp. jak juz zrobisz subke to sobie posprawdzaj na jakich statsach masz czego wiecej i wybierz to co ci bardziej odpowiada :) c.spd sie i tak nie zmieni ;p
infinite........................

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 15, 2007, 01:19:15 pm »
Ale za cene m.defa, hp, cp itd bedziesz musial zrezygnowac z dye na INT

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 15, 2007, 02:35:53 pm »
nie mozna miec wszystkiego :D

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 18, 2007, 06:47:10 am »
Chodzi mi o cos innego :) Mam necro i jesli na niego zrobie bishopa oczywiscie ta subka dragonowska nie retailową to jush zawsze bede bishopem.I chodzi mi o to czy nadal bede sie sprawowal tym bishopem ze skilami necro czy jak to bedzie.Pogorszy sie m atk itp?Napiszcie mi konkretnie :):) Thx z Góry :]

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 18, 2007, 01:55:59 pm »
po subie raczej nic nie powinno ci sie pogorszyc. jesli chcesz to mozesz zawsze biegac jako bishop czy w party czy na raidy a skilli necro uzywac tylko w pvp czy na siegach. po subce bedziesz mial wiecej mozliwosc co do rozwoju wlasnej postaci a jak wolisz grac to juz zalezy tylko od ciebie.
m.atk nie zmniejszy ci sie, wrecz przeciwnie, po wykupieniu weapon mastery z bishopa m.atk powinien sie zwiekszyc