Witaj
Gość

Wątek: PROBLEM Z ZADANIEM NA 3 KLASE  (Przeczytany 1601 razy)

• Pochwał: 0

PROBLEM Z ZADANIEM NA 3 KLASE
« dnia: Wrzesień 15, 2007, 12:16:42 pm »
Witam. Mam problem z tablicą po rozmowie z którą powinien pojawić się quest monster (potworek którego musze zabić sam, bez jakielkowiek pomocy). Niestety nic takiego się nie dzieje. Tablica znajduje się na Wall of Agros. Gram WC i to jest ta sama tablica gdzie pojawia się potworek również przy robieniu zadania na Sagitariusa (polanka gdzie są potworki wyglądające jak anioły). Drugi dzień już próbuje i nic. Z rozmowy z innymi graczami podobno jest jakiś bug. Jak rozwiązać ten problem ??

• Pochwał: 6

Odp: PROBLEM Z ZADANIEM NA 3 KLASE
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 15, 2007, 02:51:25 pm »
jezeli nie mozesz z nia "porozmawiac"  kliknij na nią z przytrzymanym SHIFT'em  ja mialem podobny problem z tablica w VoS
może sie uda... i wyleci potworek  taki duzy anioł tego co pamietam...

Co do potworkow jak aniołki na polance  to raczej na VOS :p  trzeba je wszystkie zabic i potem porozmawiac z tablica
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2007, 03:25:49 pm wysłana przez ThornsPL »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2007, 04:43:41 pm »
Ja mogę z nią rozmawiać, tylko nic się potem nie dzieje. Jest normalnie quest, potem klikam kolejny raz i nic.
To już jest tablica po aniołkach które trzeba zabić.

62 wyświetlenia i tylko 1 odpowiedź. SUPER
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2007, 11:51:09 am wysłana przez LOKO »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 16, 2007, 02:58:27 pm »
a zabiles aniolki i dostales quest item? bo cos mi sie wydaje, ze niemasz iteemka

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 16, 2007, 03:13:41 pm »
TO JEST JUŻ TABLICA PO ZADANIU Z ANIOŁKAMI (TĄ Z ANIOŁKAMI ZROBIŁEM. ZABIŁEM WSZYSTKIE DOSTAŁEM QEST ITEM I MOGŁEM Z NIĄ POROZMAWIAĆ).
 MI CHODZI O TABLICE PO ROZMOWIE Z KTÓRĄ POKAZUJE SIĘ QUEST MONSTER, KTÓREGO MUSZE ZABIĆ SAM I TYLKO SAM (JAKAKOLWIEK POMOC INNEJ OSOBY KOŃCZY SIĘ ZNIKNIĘCIEM QUEST MONSTERA).  JA MOGĘ Z NIĄ ROZMAWIAĆ ALE PO ROZMOWIE NIC SIĘ NIE DZIEJE, A POWINIEN ZAATAKOWAĆ MNIE QUEST MONSTER O NAZWIE MUHADA. NIESTETY NIC TAKIEGO SIĘ NIE DZIEJE.
INNI GRACZE, KTÓRYCH TAM SPOTYKAM TEŻ NIE MOGĄ ZROBIĆ TEGO ZADANIA. JEDYNE CO MÓWIĄ ŻE TO BUG I TYLE. KTOŚ POWIEDZIAŁ ŻE TRZEBA CZEKAĆ NA RESTART SERVERA. :?:
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2007, 03:15:21 pm wysłana przez LOKO »

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 16, 2007, 07:18:37 pm »
za capslock jest ostrzezenie, ale dopiero wrocilem z weekendu, wiec cie nie zglosze ;p
poczekaj na restart serva skoro ci tak pisza, powinno byc ok
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 18, 2007, 01:23:41 pm »
A czy ktoś wie kiedy będzie restart ?

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 18, 2007, 02:59:44 pm »
raczej nie predko, bo jakichs poprawek nie planuja chyba przed wprowadzeniem C5/6 (lol :D)
ale nie martw sie, to juz "jutro"  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :bag:
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 19, 2007, 11:41:50 pm »
Już działa 3 tablica. Temat do zamknięcia.