Pytanie o spoila mutanta?

Zaczęty przez duhmw, Lipiec 09, 2008, 01:09:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

duhmw

Jak mi wiadomo można było łączć rózne postaćie po subie robić mutanyt.
Chciałbym zrobić spoila /bd (mam juz krasnala -spoila na 79lv).
Czy jest to możliwe ??
A jezeli tak to jak to sie robi questy itp.:)
Zgury dzienkuje za odpowiedz:)
Jescze jedno:)
1.Jesli bede miał drop/quest horna to sube jaka moge normalnie zrobić to craft?
2.I jakim cudem krasnale są hiro?skoro do walki to sie chyba nie nadaja:)

A żeby kolejnego wontku nie zakładać jak jest ze zmina loginu i hasła na dragonie są problemy typu znika kont bo niemożna na stasre login hasło i na nowe zalogować?

Elvin

Cytat: duhmw w Lipiec 09, 2008, 01:09:46 PM
Jak mi wiadomo można było łączć rózne postaćie po subie robić mutanyt.
Chciałbym zrobić spoila /bd (mam juz krasnala -spoila na 79lv).
Czy jest to możliwe ??
A jezeli tak to jak to sie robi questy itp.:)
Zgury dzienkuje za odpowiedz:)
Jescze jedno:)
1.Jesli bede miał drop/quest horna to sube jaka moge normalnie zrobić to craft?
2.I jakim cudem krasnale są hiro?skoro do walki to sie chyba nie nadaja:)
Mozesz zrobic spoil| spol/bd
Tylko dobrze by bylo zebys nie mial na tym bazowym spoilu 3profki zrobionej bo wtedy na mutancie bh/bd nie bedziesz mogl jej zrobic.
1. Nie, bedziesz mogl wybrac pomiedzy ws i bh (innymi slowy mozna zrobic nawet bh/bh xD)
2. Koledzy oddaja im punkty xD

Anyway,
Po to jest forum zeby pytac o rozne rzeczy w odpowiednich topicach.
Jest dzial "subklasy", dla takiego topicu.

duhmw

nie wiem czy dobrze kumam bo gram od niedawna i mało sie znam, wiec jeśli chce spoila/bd to musze :(na bazowym spoilu mam 3 prufke)
1.zrobić retaila znowu na spoila
2.wbic 76 lvl zeby wziąć questa na horna
3.nie robic póki co 3 profesji
4.questa na horna robić na retailu
5.jak horn wpadnie ide do aden i u gościa moge wziąć bd????

6.Mam spoila/bd:)

7.A może nie:(

piotrekxx89

Żeby teraz zrobić spoila/bd:
1. Robisz retaila na BD
2. Wbijasz go na 76 lvl
3. Łapiesz Horna i wbijasz subę w Aden na Spoila
4. Masz Bounty Hunter / Spectral Dancer
5. Z tego co wiem, to w ogóle nie będziesz mógł wbić 3 profy na drugim spoilu

Może coś pokręciłem, ale jakoś tak się robi takie dziwadło ;p

Triss

skoro na bazowym spoilu juz ma 3rd zrobiona to nawet nie masz co sobie glowy zawracac ;/

zrob crafta i jedziesz :)

..::Provider::..

duhmw

Czyli jesli w przyszłości będe chciał zrobić mutanta to już wiem że 3 prufki nie można robić:)
Szkoda:(
dzięki za szybką odpowiedz temat uznaje za wyczerpany:)

Triss

nie nie trzeciej profki nie mzoesz robic jesli mutant bedzie zawieral w sobie to co masz na main klasie ;p

czyli np.

masz spoila robisz ret na tyra i chcesz sbe na spoila to na tym 1 nie mozesz miec 3rd :)

a ja odkopie ten temat ....co zrobic spoil co?; p

bo mam q horna na krasiu i nie wiem co z niego zrobic ;p a juz ma retaile i te sprawy wiec? xd

duhmw

czyli jezeli zrobie retaila teraz na bd (na nim 3 prufke) potem sube na spoila,
to nie będe miał skili z 3 prufki na spoilu oto biega
?
Bo jeżeli tak to robie retaila ,spoil i tak na  3 prufce nic ciekawego niema:)(coś tam ma ale bd/spoil fajna sprawa moge poświęcić skile z 3 prufki dla tego)
A i jeszcze jedno jezeli niemial bym 3 prufki zrobi retaila/potem na nim sube to miałbym potem 3 prufke np ze spoila i bd naraz?
Sry ze męcze ale gram 4-5miechów dopiero zaczynam przygode z l2:)

piotrekxx89

Cytat: duhmw w Lipiec 11, 2008, 10:57:22 AM
czyli jezeli zrobie retaila teraz na bd (na nim 3 prufke) potem sube na spoila,
to nie będe miał skili z 3 prufki na spoilu oto biega
?
Bo jeżeli tak to robie retaila ,spoil i tak na  3 prufce nic ciekawego niema:)(coś tam ma ale bd/spoil fajna sprawa moge poświęcić skile z 3 prufki dla tego)
A i jeszcze jedno jezeli niemial bym 3 prufki zrobi retaila/potem na nim sube to miałbym potem 3 prufke np ze spoila i bd naraz?
Sry ze męcze ale gram 4-5miechów dopiero zaczynam przygode z l2:)

Tak, jeżeli niemiałbyś teraz 3 profki na spoilu, to mógłbyś potem ją zrobić na 2gim spoilu-mutancie ;)

Cytat: Triss w Lipiec 11, 2008, 10:48:54 AM
a ja odkopie ten temat ....co zrobic spoil co?; p

bo mam q horna na krasiu i nie wiem co z niego zrobic ;p a juz ma retaile i te sprawy wiec? xd
Spoil-PW albo inny dagger - taki spoil co szybko zapie...ra dech w piersiach jego szybkość i może nawet jakiemuś magusowi dupe skopać. Aha i długo żyje, bo i tak nikt go na target nie weźmie  :D

duhmw

Żeby niezakładać nowego topiku o co chodzi z tymi bookami na buffy niepamietem nazwy a jestem w robocie:)
podbiłem na 1 lvl ten skil i nie zauważyłem żebym wiecej bufów mógł mieć i nie wiem czy jest sens kupywać drugą książke bo droga widziałem za 500kk
Pytanie czy to powiększy miejsce na bufki jaeśli tat to gdzie mozna ja spoilnąć albo dropnąć?

A wracajac do tematu mam spoila jeszcze na 48lvl specjalnie do spoila corse bown powder na któr lvl moge zacząć robić mu retaila i gdzie sie bieże tego questa.(no cuz wtakim razie tego spoila 79lvl sobie otpuszcze:()

Bo nie wiem czy dobrze słyszałem że na 50lvl można retail robić bo i tak wsumie czy na ty czy tak musze do 0 jechać:)

Triss

Piotrek zle mowisz , q na 3rd mozna tylko rz zrobic , czyli jak juz zrobil 3rd na spoilu to juz nie zrobi na drugim ;p

a te ksiazki to jest tak

1 lvl kupujesz u mamona co stoi w kazdymi miescie

2 lvl wypada z rb

3 lvl wypada z ecpicow takich jak valakas , antharas i baium a reszty nie pamietam ;p

duhmw

zatem jeszcze raz na którym lvl moge zacząć robić retaila i ukogo zaczynam quest:)?
bo wtakim razie zrobie mutanta z mojego spoila na 48lvl")

A i retaila biore najpierw na bd czy to bez ruznicy?

rozumiem ze sa wakacje ale bez przesady, starajcie sie pisac poprawnie
/Thorns
  MAM DYSGRAFIE Z PAPIERAMI:) WIEC SRY ALE LEPIEJ NIE BĘDZIE:)

Triss

retail quest zaczynasz na 75 lvlu i reorina pod oren

piotrekxx89

Cytat: duhmw w Lipiec 11, 2008, 01:22:50 PM
rozumiem ze sa wakacje ale bez przesady, starajcie sie pisac poprawnie
/Thorns
  MAM DYSGRAFIE Z PAPIERAMI:) WIEC SRY ALE LEPIEJ NIE BĘDZIE:)
Wiem, czepiam się, ALE: masz dysgrafię, czy może dysortografię? Bo to jest zasadnicza różnica.

Pozeracz

wracajac do spoi//bd/spoil - do niedawna (newiem jak teraz ale wydaje mi sie ze tez) mozna bylo zrobic 3rd na 3 spoilu ale niemozna juz bylo sie przelaczyc na klase main (crash postaci) i juz bylo po postaci. rake ostatnio naprawil 2k takich postaci. I jak jest teraz to szczerze mowiac nie wiem. Ale prawda jest taka ze jak chcesz miec spoil/bd to powinienes zaczac od crafta lub dark elfa (za wyjatkiem bd wlasnie)

NeutrinO

Czy to możliwe: wyglada jak krasnal ale jest destro/pal albo ee/necro, słyszalem że kiedyś tak mozna było łączyć postacie. Krasnal to jedyna rasa gdzie można łączyć 2 inne klasy ?

Pheonix

jak zrobię retail lsube to na tej subie mogę jakaś dodać ta z tn ?

Triss

ee/necro i inne postacie w ciele krasia to sa postacie , ktore byly zbugowane za czasow c4 i darake zrobil taka oto niespodzianke ;p

nie kumm pytania z psota wyzej ;p

Pheonix

robię subke ta z retaila i na niej tez mogę mieć ta z dragona?

piotrekxx89

Możesz, ale nawet jak masz retail z innej rasy niż główna klasa, to subkę DN wybierasz z klasy podstawowej. Czyli np. masz Destro, robisz retail na Necro, to do wyboru na subkę DN masz i tak Orka i bierzesz OL.   (i koksisz)

BTW: Tak się właśnie robi tzw. mutanty.

Można mieć tylko jedną subkę DN.