Witaj
Gość

Wątek: Hi lvl nukerzy a abyss x5  (Przeczytany 3581 razy)

• Pochwał: 0

• SERIAL KILLAH!
Hi lvl nukerzy a abyss x5
« dnia: Lipiec 26, 2008, 04:31:48 pm »
Spotkałem ostatnio gościa 78HE/60SH który twierdził że na abyssie są zbugowani magowie, bo walą go po 2k w bizu TT+3 i zasadniczo ownują wszystko co się rusza, niech ktoś się wypowie jak to jest z tymi magami, czy tak rzeczywiście jest na retailu czy to kwestia servera?? Ja specjalnie zacząłem grać AW żeby ownić magów/łuków a tu wielka kupa z tego będzie jeśli tak rzeczywiście jest... T_T

• Pochwał: 36

Odp: Hi lvl nukerzy a abyss x5
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 26, 2008, 04:42:27 pm »
Spotkałem ostatnio gościa 78HE/60SH który twierdził że na abyssie są zbugowani magowie, bo walą go po 2k w bizu TT+3 i zasadniczo ownują wszystko co się rusza, niech ktoś się wypowie jak to jest z tymi magami, czy tak rzeczywiście jest na retailu czy to kwestia servera??

Kamael/hellbound to era nukerów. Nukers party >>>>> all.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 26, 2008, 04:55:34 pm »
na razie na abyssie jest Interlude,to zalezy ile twój kolega ma m defa a nie tatki, może trafił na jakiegoś naprawdę mocnego maga albo nukerowi poprostu wsiadł critic
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 26, 2008, 06:41:46 pm »
Spotkałem ostatnio gościa 78HE/60SH który twierdził że na abyssie są zbugowani magowie, bo walą go po 2k w bizu TT+3 i zasadniczo ownują wszystko co się rusza, niech ktoś się wypowie jak to jest z tymi magami, czy tak rzeczywiście jest na retailu czy to kwestia servera?? Ja specjalnie zacząłem grać AW żeby ownić magów/łuków a tu wielka kupa z tego będzie jeśli tak rzeczywiście jest... T_T
na 300x abyssie (tam chyba grasz)jak jest mag to raczej full buffed a jak spotkasz takiego 1vs1 czyli tak jak zawsze ew 3vs1 to cie rozmiecie w mgnieniu laga.

• SERIAL KILLAH!
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 26, 2008, 06:51:43 pm »
Nie, normalnie gram na abyssie x5, a na x300 wszedłem właśnie po to żeby sprawdzić co jest z tymi nukerami. To nie były m.crity tylko normalne hity, boję się pomyśleć co robią nukerzy w ct1 jak mają vortex slug/crusher/buster...

Biore się za robienie SH bo nikt nie chce sprzedać :(

• Pochwał: -4

• du not peka mi ploks
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 26, 2008, 10:19:39 pm »
Zacznij na pvp biegac bez zerka i z resistami, najlepiej z elemental protection :P
Oczywiscie buffnij sie tez mdefem ;]

Sporo takie cos daje :)
No i do tego jeszcze dochodzi fakt ze gosc mogl biegac z cudami w stylu powi itp...
Choc przy takich samych buffach... daggerkiem z rownym sprzetem mozna pocisnac ladnie maga :]

• Pochwał: 2

• Slutty McSlut Fan
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 27, 2008, 04:29:36 am »
abyss jak zawsze bedzie troszke pobugowany  np dev mial taka sytuacje ze na sk dostal 20 k dmg co jest praktycznie nie mozliwe w il :D a na abyssie zdaza sie to czesto co do tego czy nuker wymiata to bym sie klucil dobrze pobuffowany lucznik z drakonikiem sciagnie nukera na 3 hity   

a tak btw HIGHT

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 27, 2008, 08:47:19 am »
na 300x abyssie (tam chyba grasz)jak jest mag to raczej full buffed a jak spotkasz takiego 1vs1 czyli tak jak zawsze ew 3vs1 to cie rozmiecie w mgnieniu laga.

Ja mam takich na dwa backstaby xP
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• SERIAL KILLAH!
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 27, 2008, 02:46:01 pm »
Co do zerka to wiadomo że na pvp bez zerka biegam. Teraz i tak mam już gdzieś nukerów wracam do mojego glada jako że ma 73 lvl, lepiej już zrobić subke zamiast nową postać, zwłaszcza że human jak dla mnie najlepiej wygląda :D i fajnie się farmi gladem :].

« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 27, 2008, 04:10:13 pm »
abyss jak zawsze bedzie troszke pobugowany  np dev mial taka sytuacje ze na sk dostal 20 k dmg co jest praktycznie nie mozliwe w il :D a na abyssie zdaza sie to czesto co do tego czy nuker wymiata to bym sie klucil dobrze pobuffowany lucznik z drakonikiem sciagnie nukera na 3 hity   

a tak btw HIGHT

high btw

• SERIAL KILLAH!
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 27, 2008, 08:19:41 pm »
Zasadniczo to zarówno "hi" jak i "high" wymawia się po angielsku tak samo :P, więc niech jakiś spec nie wyskakuje mi z jakimś hight xD.

• Pochwał: 2

• Slutty McSlut Fan
« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 28, 2008, 03:09:42 am »
Zasadniczo to zarówno "hi" jak i "high" wymawia się po angielsku tak samo :P, więc niech jakiś spec nie wyskakuje mi z jakimś hight xD.
Miss click

« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 02, 2008, 12:31:07 pm »
nie wiem jak inni nukerzy ale SPS napewno jest troche przkombinowany, sadzi krytyki mocne jak SH i to duzo czesciej (na full buffie ofc) >.>.

« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 02, 2008, 02:28:47 pm »
Hi
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 02, 2008, 03:39:09 pm »
nie wiem jak inni nukerzy ale SPS napewno jest troche przkombinowany, sadzi krytyki mocne jak SH i to duzo czesciej (na full buffie ofc) >.>.

np jeśli ma takie cuda jak valakasa+pow+ww+dance of siren=critic praktycznie co chwile jak jeszcze ma renewala to mu nie idzie cancela wrzucić na full bufie
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

• Pochwał: 1

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 02, 2008, 05:24:25 pm »
Hi

Hi......... 

....(my).......

......GH......

Yyyy, bo ma więcej wita?
Yyyy, a SH ma -10 int ?

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=