Serial lub konto

Zaczęty przez Warder, Sierpień 31, 2008, 10:35:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Warder

Witam, bardzo prosze wszystkich graczy na serwerze dex, a nawet błagam jeśli ktoś ma jakies niepotrzebne konto, jakiekolwiek, puste obojetnie jakie, chociażby sam serial bardzo prosze chciałbym zagrac w l2 właśnie na tym serwerze ale widze że nie ma seriali aby sie zarejestrować, więc błagam o jakąkolwiek pomoc, naprawde mi zależy bardzo chciałbym pograć, tak więc jeśli jest ktoś uczciwy i na tyle miły aby mi odstąpić jedno konto lub serial to bardzo prosze o jakakolwiek wiadomość na PW.

Błagam pomóżcie...

Szewa

Warder

Chciałem napisać na że ewnetualna pomoc przysyłać na PM

Warder

Naprawde bardzo prosze pomóżcie

Yezo

League of Legends

Szewa

Cytat: Warder w Sierpień 31, 2008, 11:13:17 AM
Naprawde bardzo prosze pomóżcie
Nie pisz 2 posty naraz, powinienes sprawdzić PW ^^

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Warder

Dobrze już mi pomógł szewa, jestem Mu niewymownie wdzięczny życie mi ratuje, pomógł mi (i to bardzo) więc prosze o należnego mu plusa od jakiegoś moda, lub adma

Temat do zamkniecia

zdzisiu

Witam
Jakiego zamknięcia :P Jak ktoś może podesłać serial na PM był bym wdzięczny, potrzebuje konto dla pph :>

Yezo

ku*wa czy wy jacyś specjalni jesteście?...7 k seriali jest
League of Legends

Lincral

Cytat: Yezo w Wrzesień 10, 2008, 11:26:25 PM
ku*wa czy wy jacyś specjalni jesteście?...7 k seriali jest
adena pl0x  :?

zdzisiu

Nieważne ile jest seriali jak mam stałe IP...

Yezo

taa i kolegów też nie masz?
albo rusz się do kafejki geez ^^
League of Legends