Witaj
Gość

Wątek: DN, potiony i tatoo  (Przeczytany 1282 razy)

• Pochwał: 0

DN, potiony i tatoo
« dnia: Wrzesień 20, 2008, 09:53:54 am »
Przez prawie rok nie grałem na Dragonie, teraz zainstalowałem Interlude, weszłem na stare konto i poznikały wszystkie mana herbsy, ragsy, fingersy, omf itp. Ide bic moby, nic takiego nie wypada. Czy teraz nie można juz zbierac tych rzeczy i robic potionów?? W Giran i Aden widze, ze niektórzy sprzedają GSAP. I jeszcze jedno pytanie. Gra wywala się przy próbie kupna tatoo. Czy tak juz jest, czy tylko u mnie. Nie aktualizuje gry, jak sciągne poprawki (Check full) to gra w ogóle sie nie urochomi. Gra chodzi pod Vistą, próbowałem pod XP i jest tak samo.

Odp: DN, potiony i tatoo
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2008, 01:00:13 pm »
Coś źle zrobiłeś w grze są dostępne Mana Harbsy itp i tatosy też mozna kupić. Gra chodzi pod vista i pod xp. musisz Check full zrobić.

Proponuje sprawdzić wersje gry

tu masz co i jak zrobić   http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,20448.0.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2008, 01:02:02 pm wysłana przez Alfik0406 »

Odp: DN, potiony i tatoo
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2008, 04:07:41 pm »
Już wszystko OK. Przy dodawaniu aktualizacji, wyskoczył monit Avastu, ze plik fire.dll jest trojanem. Wystarczyło dodac folder z grą do wykluczeń w Avascie i tego folderu nie bedzie monitorował. Widocznie Avast blokował ten plik i gra wysypywała się przy aktualizacji. Teraz wszysko wróciło do normy :)