Witaj
Gość

Wątek: Nowe zasady  (Przeczytany 1799 razy)

• Pochwał: -1

Nowe zasady
« dnia: Wrzesień 26, 2008, 05:19:51 pm »
Dual box are allowed it mean you ( your main char )  and 1 assistant everywhere !

Well if you have more than 1 assistant 1st time your main char will be 120 hours banned and all your assistants 240 hours banned at 2nd time your main char will be 240 hours banned and all your assistants 360 hours banned at 3rd time your main char will be 360 hours banned and all your assistants will be PERMANENTLY banned and then at 5th time your main char and all your assistants will be PERMANENTLY banned !

nic nie napisali że nie wolno mieć duala na q arenach... wieć można mieć?:)

http://forum.dragon-community.net/index.php/topic,146637.0.html
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Pochwał: 6

Odp: Nowe zasady
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 26, 2008, 08:54:26 pm »
Dodaj też ze tyczy sie to serwera Dragon x 15 a nie calego DN

Wyjscia sa 2, kolejne puste zasady, lub w krotkim czasie serwer bedzie pusty.. bo jak nie zbanuja wszystkich to ludzie
odejda  :P  to jak walka z wiatrakami.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 26, 2008, 09:23:48 pm »
nie wszyscy... wbrew pozorą donatorzy nie poodchodzą... za dużo kasy wydali w dany serwer żeby sobie ot tak przestać grać, poza tym wątpie też żeby zaras połowa serwera przestała grać, d-net ma fajny klimat np. dzięki subą i z niego niechce sie odchodzić, mam kilku kolegów co odchodzili na inny serwer i po 2 dniach wracali z przysłowiowego juz nielamże powodu "bo nie można buffnąć sie gladem" i zaczynać trzeba od zera, jest wiele ludzi co niechce botów, exploiterów itp. na serwerze i oni zostaną, a nawed ci co botują zostaną bo zreguły nie botuje ktoś kto jest "newbie" botują ci co mają swoje super postacie i chcą mieć tylko coraz leprze eq, i oni też ot tak sobie nie przestaną grać szczególnie że d-net to serwery  na których item w grze ma swoją określoną wartość w świecie realnym dzieki dotacji, więc gracz ma to poczucie że ejgo postać jest warta tyle a tyle i niechce jej tak po prostu pozucić, już prędzej sprzeda itemki kupi dc i sprzeda za kase (wiem że nie można gadać o realnych pieniądzach i mieszać tego z grą ale taka jest prawda)

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 26, 2008, 10:21:48 pm »
Dodaj też ze tyczy sie to serwera Dragon x 15 a nie calego DN

Wyjscia sa 2, kolejne puste zasady, lub w krotkim czasie serwer bedzie pusty.. bo jak nie zbanuja wszystkich to ludzie
odejda  :P  to jak walka z wiatrakami.

A niech odchodzą. DN i tak jest na 3 czy 4 miejscu na Lineage top list, więc może nowi gracze przyjdą. Może dzięki temu rynek by ożył i byłoby prawie jak za czasów C3 ;)   
MYSTERIUM TREMENDUM

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 26, 2008, 10:53:04 pm »
Wiecie Nowy GM = nowe zasady, zaczyna ambitnie, tak samo bylo jak przyszedl ^YourBro^ ale dlugo nie wytrzymał  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 27, 2008, 08:03:50 am »
fakt faktem użeranie sie graczami np. z LE (jak już gdzieś pisałem LE to przenośnia dotycząca wszystkich silnych ally ;) ) których trzeba ciągle banować za boty, exploity a to nagle jakiś zachce zmiany e-maila i uważają sie za najważniejszych na serwerze a gm niema czasu np. dla słabszych garczy itp. bo sami hero mają wystarczająco dużo problemów żeby gma szlag trafił ;)

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 27, 2008, 08:34:46 am »
Mailów nie może żaden GM zmieniać wiec to nie problem, co do botowania to i tak pewnie bedzie sie opierał w dużej mierze
na doniesieniach (kapowaniu) przez innych graczy. Sam nie jest w stanie tego sprawdzic.

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 27, 2008, 09:15:30 am »
włąśnie dużo ludzi kapuje... tyko było by łatwiej jakby gracze w grze znali nick gma ;)

« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 27, 2008, 09:43:23 am »
Lista GM's Dragona x 15:  ^BiGCaT^   ^Elcharro^   ^FrozenAce^   ^Texwiler^

A co do kapowania to nie wiem gdzie ty Orri sie wychowales, ale dla mnie to jest głupie, pamietaj ze to dziala w dwie strony.. ty tez mozesz byc zakapowany. Jak by nie patrzec L2 to gra zespołowa wiec trzeba trzymac sie razem  :P

« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 27, 2008, 10:37:34 am »
po 1. mi nie chodzi o znajomość nicków gmów tutaj na forum tylko w grze ponieważ większość graczy ich nie zna, a poza tym ja gram od ponad roku w l2 na dnet i gma widziałem raz ;) tak to jedynie jego wypowiedzi i wiele pytań o nick gma.
po 2. ja pisałem że inni kapują bardzo chętnie a nie że ja, więc sie mnie nie czepiaj :) ja nikogo nie zakapowałem do gma jedyne moja forma kapowania to pm do kogoś z np. sydni jak np. na woa zadyme robią z LastHope itp. (klany i ally są przykładowe^^) czasem taka forma kapowania sie przydaje np jak sie na robi woa komuś z klanu itp :) ale raczej nie będę mial kłopotów przez takie zachowanie a przynajmniej można popatrzeć na jakiś ciekawy clan war

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 27, 2008, 11:42:27 pm »
na infinity jest nowy gm ktory sie zwie ^eva^. co ta baba robi to przechodzi ludzkie pojecie. Z relacji kumpla, ktory gra (jeszcze) na tym serwie moge powiedziec tyle, ze ban za taki sam title to norma - dla eva to jest dualbox oO. bany leca na prawo i lewo a ludzie sie tylko z tego smieja...

co do graczy - ludzie graja na DN (bez wyszczegolniania serwerow) z jednego powodu - bo graja tam kumple. A osoby ktore zaczely swoja przygode z tym serwerem 3+ lat temu - no coz troche wyrosli... praca, rodzina nie ma czasu na expienie postaci od nowa na innym serwie. Inaczje gwarantuje wam ze serwery dn swiecilyby pustkami.

Orri: masz racje :d na dn jest super klimat:d nie ma to jak spsi ze 100% crit rate :-)

Na zakonczenie powiem tylko, ze to ze stronka dn lata sobie tam w jakis rankingach nic nie znaczy. Doswiadczeni gracze tu nie przechodza. A ci co chca ten serwer przetestowac, szybko sobie dziekuja i szukaja innego. O DN panuje zla opinia na innych serwerach, miedzy innymi przez to, ze jedyny BUG na serwerach, ktory drake naprawil ile wlezie to byl bug na donator coiny. Zreszta zaraz jak sie dowiedzial ze to istnieje, serwery zamknal i ostro wzial sie do roboty. Pozostale rzeczy naprawia jak sie nudzi.

« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 28, 2008, 07:05:25 am »
to że sps ma 100% critical rate to nie jest "wina" dnet ;) zwykłe staty postaci...