Witaj
Gość

Wątek: Arena  (Przeczytany 1205 razy)

• Pochwał: -2

Arena
« dnia: Wrzesień 30, 2008, 10:45:14 pm »
Pozdro elo.
Ostatnio przyszło mi do głowy taka myśl, jakby znów zacząć grać na DN.
Ofc na x15 nie mam zamiaru już grać bo nie chce mi się rozwijać postaci i startować to ludzi uber pro gejmerów, może konto z DN sprzedam zobacze.

Ale wiadomo jak to serwer 1+1 zawsze przyciąga i mam pytanie co do areny, gra tam ktoś z was w ogóle? Thorns owego czasu wiem że pykałes tam. I myślałem jakby znów zaczać grać ale tam i moje pytanie czy się opłaca pograć tam for fun, ofc wiem że i tam są donatory, ale czy znajdą się ludzie z którymi będzie można pograć dla zabawy.
Na arenie mam jak pamiętam sps/ee necro/pp i th/pp, więc która postacią lepiej teraz zacząć grać? ;)
Czekam na odpowiedź.

btw.
Orri sorry ale nie potrafie pisać postów po PL ;)
pzdr
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 6

Odp: Arena
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 30, 2008, 11:27:00 pm »
Na arenie tez lipa, porobilo sie pelno broni +16 i setów dynasty....  donaci rzadza na oly.. o dobre pvp ciezko

zrobilem 6 postaci z sub i dalem sobie spokój.. czasami tylko wpadam na oly pograc tyr/ol  :D bo poza gladem/pp to jedyna postac która moze tam cos zrobic bez donate.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.