Szukam klanu polskiego/anglojezycznego [x300]

Zaczęty przez aoc, Luty 07, 2009, 08:26:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aoc

Ktory czesto chodzi na rb...
zna ktoś taki ? teraz jestem w jednym polskim klanie ale nie chodzą w ogóle na rb oprócz halishy :/

Gang

www.seeandbelieve.ucoz.org  <<<< ang jezyczny clan najlepszy do jakiego mozna bez problemu sie dostac
www.conclave.ucoz.com<<<stara legenda jak sa ludzie online clan bardzo mocny ale jego online lezy malo luidzi gra
www.vvv.ucoz.org<<< clan z mocna przewaga polakow sam w nim jestem jest dobrze siege,ch siege,czaqsem rb ale to zawsze trzeba z inicjatywa wyskoczyc,ogolnie dobry clan
nooo i jeszcze jest bloodyfistpl albo bez pl Polacy sami ale co do ich sily nie moge nic dobrego poweiedzec nie wiem czy by golonke ubili
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

HatSauce

Funy guy jestes :) BloodyFist bija rbki tylko pod dion i max do 40 lvlu, ni 1 lvlu wiecej! powaga

conclave stara legenda 1 pt udaje im sie wystawic na siedge :)

FałFałFał aka vvv klan z mocna przewaga dzieciakow co lubia sie wyzywac, i z obecnoasci ruskow, ale dobrze ze chociaz lidera maja mocnego! cancle + bsoe ma opanowane ^^

Klan Bloody Fist jest klanem bez uprzedzen i bez osob o prostackim zachowaniu , jest TS , jest fun, RB sa jak sie ludzie zbiora, zebranie sie na raidka to kwestia kilku chwil. Liderem jest Thelu i jaka cos jego szujac w grze. ( w porownaniu z vvv widac nas za miastem na pvp, a nie tylko na farmie ) W klanie sa tylko Polacy.

http://bloodyfist.phorum.pl/
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Gang

to że dzieciaki są w vvv to nie zaprzeczam i w blodyfist też są i nie zaprzeczaj bo oboje o tym wiemy, a co do obecności rosyjskich graczy w clanie nie mamy ani jednego rosyjskiego gracza w clanie mamy 2 Czechów i jednego z Macedonii co pokazuje ze nie jesteśmy rasistami, i chcemy coś osiągnąć na abyssie ale do tego trzeba dużo czasu i dużo dobrych graczy nie tylko z Polski bo selekcja graczy według narodowości na ratach x300 do niczego nie doprowadzi.
a co do theliusa miałem z nim potyczkę co prawda przegrałem bo z 1vs1 zrobiło się nagle 3vs1 a jak później wróciłem chciałem rewanż to już się nikt bić niechciał co prawda wróciłem wkurzony z wersensusem ale chciałem 1vs1 bez bicia w plecy przez kolegów ale coś thelius niechciał bronił się ze ma 71 lvl albo 76 już nie pamiętam dokładnie ale wiadomo o co chodzi.
no cóż każdy clan ma swoje + i - nie można jednoznacznie powiedzieć który jest lepszy oboje maja silne rosyjsko języczne ally, silnych graczy dziecinnych nie dziecinnych to kwestia prywatna,
jak ktoś chce spróbować swoich sił na x300 zapraszam www.vvv.ucoz.org
wymagany nobless i jedna support clasa
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

HatSauce

Jasne mamy dzieciakow jest taki Draca & Dreca mlode chlopaki, lecz znaja gre dobzre i sa jednymi z najlepszych klanowiczow.
Warto dodac ze wejscie do jednego z klanow vvv czy Bloody Fist wiarze sie z duza iloscia wojen, oba klany pałaja do siebie duza nienawiscia heh.

Klan BF przyjmuje tylko pl ze wzgledu na komunikacje na TS i clan chacie, nie jestesmy rasistami.

NIe ma sesu rozwijac sprawy kto jest zly / glupi / wporzadku lub nie ma kultury za grosz. Chodz chce dodac ze u nas w BF wiemy co znaczy przegrywac z godnoscia i nie wrzucamy na swoje mamy po tym jak sie padnie enty raz :)   ( no moze jedynym wyjatkiem jest GorNaBar, nie przebiera w slowach )
Celes x7

The Abyss x300 - retired

Gang

Cytat: HatSauce w Marzec 08, 2009, 05:20:35 PM
Chodz chce dodac ze u nas w BF wiemy co znaczy przegrywac z godnoscia i nie wrzucamy na swoje mamy po tym jak sie padnie enty raz
ojjj mam kilka screnów które tym zaprzeczają ale wiadomo jak kogoś się boleśnie zownuje to nerwy puszczają to się nie dziwie niektórzy ludzie nad nimi zapanować nie potrafią i się zaczyna rzucanie wyzwiskami, ale nawet Czech/Słowak/Rosjanin/Amerykanin/Litwin/Niemiec czy Japończyk może Ci naubliżać jak go zownujesz i w każdym wieku bo każdy ma słabsze dni
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

HatSauce

Mialem na mysli ze staramy sie by tak bylo, by nie rzucac miesem jako pierwsi, zwracamy na to uwage.

a co do skabszych dni to masz racje.

adt pvp, jesli masz ochote na jakas ustawke 1 v 1 czy 3 v3 to pisz do kogos z naszego klanu a pm, polecam : apokaliptyk / necrousPL / kservezen / sagdan / gornabar czy do mnie ( HatSaucee ) na colosum zawsze mozna sie umowic, bez canceli bez sws z renewalem etc i w kulturze pokazac swoja wyzszosc
Celes x7

The Abyss x300 - retired

x3nomorph

new future.