Witaj
Gość

Wątek: PR/SK Opis  (Przeczytany 2585 razy)

• Pochwał: 0

PR/SK Opis
« dnia: Sierpień 24, 2009, 02:24:34 pm »

Chciałbym się dowiedzieć coś więcej o tej subce od graczy co nią graja, mianowicie np. jakie dye? Jakie skille SK wykupywac w pierwszej kolejności? Czy opłaca sie zmieniać style walki mam na myśli tarcza+ miecz i tym bić do tego walic shield bash root zmieniać na bow i kitowac na przemian z Drainami i debufami po czym znowu bić tarcza+miecz. Czy ten styl walki będzie efektywny czy raczej dać sobie z nim spokój i skupić się na luku? Domyślam się że mam grac na statach SK jeśli jestem w błędzie poprawcie mnie.

Więc zachęcam Graczy PR/SK o wypowiadanie się na jej temat, jak sobie radzi w pvp mass itp.
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

Odp: PR/SK Opis
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 24, 2009, 09:15:55 pm »
Zły dział ;p Od tego jest dział "Mroczne Elfy" ;p

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2009, 02:05:24 pm »
Zły dział ;p Od tego jest dział "Mroczne Elfy" ;p

a możne coś na temat ?
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 25, 2009, 05:13:18 pm »
tarcza sie przyda bo strzaly beda mniej bolu zadawaly, zamiast miecza lepiej kupic dobry topor ale oczywiscie czasami mozesz tez z luku postrzelac...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2009, 05:15:39 pm wysłana przez Calmodi »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 25, 2009, 08:08:31 pm »
tarcza sie przyda bo strzaly beda mniej bolu zadawaly, zamiast miecza lepiej kupic dobry topor ale oczywiscie czasami mozesz tez z luku postrzelac...

hahahahahaha dobre

Daruj sobie miecz , tarcze itp w pvp 1vs1 bedzie ci brakowac czasu na takie mieszanie a na siege zasieg to podstawa wiec transformowanie sie z bowmana w tanka to porazka :/

pr/sk to taki pr z kubikami , wiekszym defem, LS (ale to tez srednio) itp , wiecej postoisz i kubiki moze zadzialaja i tyle.
Na full buffie ladnie kosi ale to glownie dzieki statom Pr'a.