UP h5

Zaczęty przez Solar, Grudzień 27, 2010, 12:08:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

UP h5 według zapewnień ncsoftu będzie łączony czyli part1 +part 2+ part 3 :D tylko jeszcze nie wiadomo kiedy

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

było do przewidzenia, że skoro u nas już we wtorek wchodzi H5 1 + 2 + 3, to u was oddzielnie wprowadzać nie będą raczej...

Między naszą a wszą freyą było lekko ponad 2 miechy, ciekawe ile będzie teraz...? ; )

A neich Ncsoft raz ruszy dupy i się postara, bo nam zangielszczenie się szybciej przyda ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Nervoson

zangielszczenie jest dla nooobow

Alarion

wygodne dla mnei do czytania talizmanów przed oly. Poza tym, nei zawsze dobrze widzę, czy debuffy zostały zresistowane. Wiem, ze da się w dzwiękach ustawić ten charakterystyczny "tick", ale jeżeli ktoś gra na XP i ustawi głośność nawet na minium, to i tak w głośnikach ostro daje. A do tego zgraj to z TS/skype itd...

W win 7 możesz indywidualnie regulować głośność każdej aplikacji i to jest olbrzymia zaleta.

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Grudzień 27, 2010, 02:49:26 AM
wygodne dla mnei do czytania talizmanów przed oly. Poza tym, nei zawsze dobrze widzę, czy debuffy zostały zresistowane. Wiem, ze da się w dzwiękach ustawić ten charakterystyczny "tick", ale jeżeli ktoś gra na XP i ustawi głośność nawet na minium, to i tak w głośnikach ostro daje. A do tego zgraj to z TS/skype itd...

W win 7 możesz indywidualnie regulować głośność każdej aplikacji i to jest olbrzymia zaleta.
w opcjach od czatu da się ustawić żeby podkreślało jakiś tekst. Udało mi się wychaczyć jeden który pojawia się zawsze kiedy przeciwnik zresistuje (w moim przypadku  violent temper, disarm, RI)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Nervoson

O! Jednak w L2 brakuje mozliwosci majstrowania bardziej przy tym czacie. Na ruoffie sobie tych plikow nie podmienimy i lipa  kolorowymi informacjami :(

Alarion

tzn, że ja też mógłbym na bishu ustawić sobie podkreślenia, gdy ktoś zresistował mi debuffy pokorju mass block'ów, magicala itd.? Jeżeli tak, to jak? : >

Cat Drama Maker

DeepInside

wpisujesz w filtrach chatu słowo do podkreślenia...
u siebie mam zawsze dwie wersje jezykowe (ru i eng) resista - na PM podam Ci jak to brzmi po rosyjsku ale szybciej będzie Ci rzucić debuffa na duelu i wpisać ten tekst w filtry
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Alarion

aha, nie no, dam sobie radę, w końcu w podstawówce 3 lata ruskiego jeszcze miałem, więc czytać i pisać potrafię, inna sprawa, że wiele się już zapomniało i więcej z kontekstu się domyślam obecnie ; >

Jak serwery wstaną to pokombinuję, bo myślę, że na ofie klienta przetłumaczą nie wczesniej niż za 2 miechy... >.<

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Kumulus

Jeśli mnie pamięć nie zawodzi, to na przełomie roku - PTS, przełom stycznia/lutego - Live.
Tak czy siak jedyną rzeczą która mnie jeszcze z serwerów NA/EU interesuje, to czy l2 na tych serwerach przejdzie na system f2p.
Jeśli by to zrobili + zaostrzyli politykę antybotową to może da się uratować coś z tych serwerów, bo w długim okresie czasu ciśnie się na usta jedno słowo podsumowujące te serwery i ich historię - FAIL.
I to nie z winy graczy, a polityki NCSOftu nie dopasowanej do wymagań graczy z USA/Europy.
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

Thombstone

czesc ruskich klanow i i niektorych angielskich poszlo na ru offa wiec co sie dziwic ... ja daje z rok i bedzie po euro officialu. Mogliby zrobic l2 na zasadzie  ru offa to z checia bym zagral gdzies gdzies gdzie server nie pada co kilka miesiecy.