Zmiana nicka na Cerberus x7

Zaczęty przez gustd, Grudzień 07, 2010, 10:27:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

Czy jest mozliwa?
Jeżeli jest to na jakich warunkach?
Czy tylko z doty, czy może w specjalnych przypadkach?

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Villie

Cytat7. Name/Sex Change - 10€

Only if name is not used by any other player.

Za pieniądze : )
Life isn't about waiting for the storm to pass... it's about learning to dance in the rain!

ViveN

Pozwole sobie zadać takie pytanie gdyż nie jestem pewien cena to 10 euro czy zł?

Vearth

Cytat: Villie w Grudzień 08, 2010, 10:26:24 AM
Cytat7. Name/Sex Change - 10

Only if name is not used by any other player.

Za pieniądze : )

gustd

Inso, możesz jakoś sprecyzować procedurę? szukałem na forum i nie widziałem żadnego przewodnika przez ten proces. Wiem tylko że robi się to przez paypal. Swoją drogą, czy nie można tego zrobić jakoś inaczej, tzn omijając paypal i jego prowizje?

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Rickert

Prowizja przy 10€ noo imo fortuna.  :afro:
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

InsOmnia-

Prowizje ponosimy my od tych 10€, nie Ty.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

gustd

ok, a co z samym procesem? gm ręcznie to zmienia, czy ja w panelu jakimś, co sie dzieje z pieniędzmi dalej itd

owe

gustd gratz kupienia konta na allegro ;)
Aion > Lineage 2 - Sad but true.

Kokiruka

Po dokonaniu dotacji piszesz na forum Cerberusa pm do Vincenta o tym, że dokonałeś dotacji i, że chcesz za nią zmienić nick jakiejś tam postaci na inny, ale nie zrobi tego od razu tylko jak kasa wpłynie na konto. (Ja robiąc przelew z mbanku czekałem 3 dni)

gustd

Cytat: owe w Grudzień 17, 2010, 11:15:10 PM
gustd gratz kupienia konta na allegro ;)

coś ci się pomyliło, expiłem od początku serwa postać ; )

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted