Witaj
Gość

Wątek: Nie mogę się zalogować.  (Przeczytany 2656 razy)

• Pochwał: 0

Nie mogę się zalogować.
« dnia: Styczeń 03, 2011, 09:11:17 pm »
Witam. Wszystko robię według instrukcji na stronie... Ale niestety nie mogę się zalogować na serwer Cerberus. Zrobiłem już ze 3 konta, próbowałem kilka razy... Podmieniałem hosta ręcznie, za pomocą instalatora i nic... Po prostu nie mogę się zalogować...

Posiadam wersję Lineage 2 Freya PTS, próbowałem włączać za pomocą l2.exe, tak by nie robiło update jak również próbowałem zrobić full update, lecz ciągle nic... Nie wiem co jest grane... z innymi serwerami nie mam problemów... Pomocy, bo naprawdę chcę już pograć...

• Pochwał: 13

• Travian Games ;]
Odp: Nie mogę się zalogować.
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 03, 2011, 09:21:59 pm »
Jak masz klienta sugerowałbym zrobić update od strony L2. A dopiero potem próbować się połączyć z serwerem.

Sprawa druga, to jak wygląda ten błąd. Bo może być różnie, serwer się nie wyświetla, nie wchodzi Ci lista postaci, lub jest cały czas Waiting to connect czy jakoś tak. Ewentualnie złe hasło/login.

Wszystkie błędy wymienione to z reguły wina systemu :)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2011, 09:33:12 pm »
Robiłem update... Myślę, że to wina tego, że mam klienta PTS... Na Graveland i L2ex działa.. Ale tam to się nawet by interlude załączył. xD

• Pochwał: 13

• Travian Games ;]
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 03, 2011, 09:37:45 pm »
Robiłem update... Myślę, że to wina tego, że mam klienta PTS... Na Graveland i L2ex działa.. Ale tam to się nawet by interlude załączył. xD

L2 ex i GraveLand to 2 inne biznesy. L2ex ma własny .bin to raz i jakoś inaczej u nich wygląda łączenie.

http://www.gamershell.com/download_62436.shtml

Ściągnij sobie i zainstaluj. Potem zrób update i próbuj grać :P. Bo jak na razie nie wiem jak Ci pomóc iż błąd nie określony ;/.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

• Pochwał: 10

• L2Cerberus/L2DC developer
    • L2Cerberus
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 04, 2011, 12:59:30 am »
Klient PTS nie może łączyć się z innym serwerami, ściągnij updater PTS to LIVE, zrób full check, zmień hosta na naszego i wgraj nasz system.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.