Belkin Nostromo n52 / n52TE

Zaczęty przez Shiffer, Październik 09, 2008, 02:35:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

virisken

a jak zrobic makro na bd zeby rzucal dancy i assistowal?

krajzeg

robie makro na "repeat until next key presed"  wlacza makro 1 przyciskiem ale jesli wcisne inny to wylacza, da sie to ominac, zeby tylko tym klawiszem wylaczac co byl wcisniety? chodzi o spam cp, wylacza jesli dam innego skila

Acid

Cytat: krajzeg w Grudzień 08, 2010, 11:02:17 PM
robie makro na "repeat until next key presed"  wlacza makro 1 przyciskiem ale jesli wcisne inny to wylacza, da sie to ominac, zeby tylko tym klawiszem wylaczac co byl wcisniety? chodzi o spam cp, wylacza jesli dam innego skila

Masz zapewne n52TE?

coshoo

Cytat: krajzeg w Grudzień 08, 2010, 11:02:17 PM

Urok nowego nostromo n52TE, w starym n52 nie ma tego problemu dlatego n52>>>n52TE.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

krajzeg

wlasnie, ale to powinno zalezec od oprogramowania chyba
zreszta razer jakies ubogie oprogramowanie daje, mam mysze i tez bieda, juz wiecej opcji dawal genius

muchosQQ

to ciekawe, mam 'mysze' i jakos wcale biedne nie jest

Acid

Od samego początku jak pojawiło się na rynku nostromo n52TE, przerywało zapętlone makro przy użyciu jakiegokolwiek innego klawisza na padzie. Mimo, że od premiery minęły już ładne lata, a ich dział supportu na forum gotował się od nowych zażaleń nic z tym nie zrobili.
Dlatego staruszek n52 > n52TE mimo, że wizualnie jest odwrotnie. :))

Btw. Od listopada br. po oficjalnej premierze wypuszczono Razer Nostromo ^^" wygląda identycznie jak n52TE, ciekawe jak z hard/softwearem.

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101123/GRY03/907070911
:)

coshoo

Cytat: krajzeg w Grudzień 09, 2010, 12:48:17 PM
wlasnie, ale to powinno zalezec od oprogramowania chyba
zreszta razer jakies ubogie oprogramowanie daje, mam mysze i tez bieda, juz wiecej opcji dawal genius

Ano niestety jak Razer zaczął pisać sterowniki dla nostromo to się kupa zrobiła.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Acid

Czyli, że n52TE to to samo co te Razer Nostromo i różni się tylko logiem?
Pierwsze współprace z Belkinem Razer miał już za sobą po premierze n52. :)

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

playerxxx

Mam wersje n52te , ktos podpowie jak zrobic spam CP?
Sterowanie boxem rozkminilem,ale do spamu cp jakos brak pomyslow

Acid

Nie zrobisz bo na N52TE przerywa makra, gdy użyjesz innego klawisza.