Pytanie nowego gracza

Zaczęty przez selfless, Wrzesień 09, 2011, 10:21:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

selfless

Witam,
Dopiero instaluje gre L2 ru na swoim komputerze ale mam pytanie dotyczące gry.
Na którym z tych 2 serverów podanych na tym forum jest wieksza ilosc rodakow ?
Czy sa jakies klany które pomagają nowym ogarnać cyrylice ?
Grałem w L2 od początku do hellbounda z tego 2 lata na oficjalu więc jezeli sie uda wejsc do gry i to na offa ru to chetnie bym pogral w milym towarzystwie.

Z góry dziekuje za odpowiedz

bleble12

Na lancerze ,a jeśli chodzi o polskie klany ,to chyba Outcasters .Nie wiem kto teraz tam u nich jest liderem więc musisz pytać dalej
nope

selfless

To jak mi w koncu ten updater sciagnie l2 to juz jakos znajde ich leadera... grunt to sciagnac gre a niestety mam jakis maly przesyl od nich .. 100 kb ;/

bleble12

Chyba jest możliwość zruszczenia angielskiego klienta ,ale nie jestem pewien  .Chodzi o to ,że instalujesz angielską versję gry (jak masz) i w zapuskaczu (tym programem zółtym ) wskazujesz ścieżkę do gry i powinno być ok .

Ale tak jak napisałem nie jestem pewien czy da rade ,może ktoś się na ten temat wypowie
nope

roli

nie da rady trzeba mieć ruskiego
ale możesz pobrać instalke stąd

http://l2.ru/download/client.html

po instalacji w zapuszczaczu dajesz ścieżkę do zainstalowanego l2, robi ci mały update i grasz.

kamil101

zangielszczenie mozesz sciagnac
a server Lancer i clan outcasters :)
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

selfless

Wchodziłem już do gry i pisałem do 3/4 osób z tego forum (tylko nicki ktore znalazłem na screenach albo w podpisach) i nie było nikogo online ... chodziłem też po miastach i pisałem na ,,!,, czy jest ktos z oc itp i zero odzewu .. nie znalazłem żadnego polaka niestety ... mam nadzieje ze dzis sie uda

Vraghor

90% ludzi z tego forum juz nie gra tylko czeka na goda :)
retired

selfless

aha .. to nie mam co zaczynac gry w takim razie bo nie lubie samotnego expienia, moze i bym sam pogral ale jak jest dodatkowo cyrylica i nie ma do kogo napisac to nie ma sensu ... a szkoda

Acid

Jest warto zaczynać z uwagi na nadchodzącego GODa, gdzie znów masa ludzi wróci do gry. :) Im wcześniej znajdziesz consta tym będziesz miał łatwiej. Polecam zerknąć http://outcasters.info może akurat trafi się coś dla Ciebie. :)

Roxis

Cytat: selfless w Wrzesień 11, 2011, 12:12:45 AM
aha .. to nie mam co zaczynac gry w takim razie bo nie lubie samotnego expienia, moze i bym sam pogral ale jak jest dodatkowo cyrylica i nie ma do kogo napisac to nie ma sensu ... a szkoda

Duzo ludzi nie korzysta z tego forum, skorzystaj z linka ktory podal ci Acid

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

rolo

Ja mam pytanie czy posiada może ktoś kolorowy DMG  do ruoffa?