Witaj
Gość

Wątek: [Pytanie] Potrzebuje pliku!  (Przeczytany 2013 razy)

• Pochwał: 0

[Pytanie] Potrzebuje pliku!
« dnia: Styczeń 06, 2012, 02:29:02 pm »
Witam.
Uprzejmie proszę o wrzucenie na jakiś serwer pliku zawartego w tym errorze abym mógł go później pobrać:

History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00 132044272==132044272/132044272 98775574 131347) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Czyli chodzi o plik LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_.

Niestety nie mogę osobiście pobrać całego Lineage 2 na nowo, bądź samej aktualizacji z powodu mojego bardzo wolnego, jak na obecne "standardy" internetu.

Dla kogoś z "was" będzie to kilka minut roboty lecz da mi da to możliwość gry w Lineage.
Mam nadzieje, że ktoś "pokusi się" o pomoc.
Byłbym bardzo wdzięczny.

P.S Dopiero teraz zauważyłem, że zły dział. Niestety nie mogę znaleźć opcji aby usunąć swój wątek i napisać w odpowiednim dziale. Proszę medaratorów o przeniesienie mojego tematu do odpowiedniego działu i za utrudnienia przepraszam.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2012, 02:32:40 pm wysłana przez NaSzO »

• Pochwał: 2

• Lineage 2 Player <3
Odp: [Pytanie] Potrzebuje pliku!
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 06, 2012, 02:49:36 pm »
Minuta 33 Sekundy  :D

https://rapidshare.com/files/1959380212/lineagemonsterstex.rar

Lecz to Interlude ... nie wiem może akurat masz te kronike ^^

EDIT:Ale ty tez plik posiadasz tylko chodzi o wczytywanie textur z danego pliku a dokładnie tej tekstury death_knight_t00

Może jakbyś wyłączył wczytanie tej tekstury ... Chyba jest taki raidboss jeżeli byś znalazł jego ID i usunął z bazy wtedy serwer nie wczytywał by z klienta tej tekstury i nie wywalało by by błędu ...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2012, 02:56:41 pm wysłana przez maly232 »
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja