[EU]Logowanie Core

Zaczęty przez J4ckD, Styczeń 13, 2012, 10:53:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

J4ckD

Witam

Mam pytanie dotyczące logowania na server EU CORE ? Ściągnąłem L2 GoD, zalogowałem się nieświadom niczego i okazało się że to server NA, co muszę zrobić aby grać na EU ? czy gdzieś się zalogować czy instalować ponownie grę ? proszę o informację,

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam ;)

Polopiryn

Wchodzisz na https://eu.4game.com/lineage2/ ,a potem robisz według poradnika: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,46405.0.html

//Uprzedzając pytanie, musisz od nowa klienta ściągnąć.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ulquiora

A nie wystarczy mu docelowy folder l2 wybrać ten który już ma i niepotrzebne pliki wyrzuci i zastąpi nowymi? Tak powinno być przynajmniej. Wpierw spróbuj tak na wszelki wypadek, by nie tracić cennego czasu na ponowne ściąganie. Jak nic nie da to niestety od nowa all

Polopiryn

Teoretycznie, wystarczyło by wywalić tylko folder system. Jednak to jest wersja teoretyczna, ofc można spróbować.

W Launcherze 4game będzie Cię prosić byś podał folder do instalacji L2, podaj ten gdzie już L2 jest. Jak się zainstaluje, usuń folder system z folderu L2. Wejdź na stronę eu.4game.com i zacznij ściągać, powinno Ci zrobić check files, a potem dociągnąć brakujące pliki. Jednak nie gwarantuje sukcesu.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

Cytat: Polopiryn w Styczeń 13, 2012, 11:02:20 PM
Teoretycznie, wystarczyło by wywalić tylko folder system. Jednak to jest wersja teoretyczna, ofc można spróbować.

W Launcherze 4game będzie Cię prosić byś podał folder do instalacji L2, podaj ten gdzie już L2 jest. Jak się zainstaluje, usuń folder system z folderu L2. Wejdź na stronę eu.4game.com i zacznij ściągać, powinno Ci zrobić check files, a potem dociągnąć brakujące pliki. Jednak nie gwarantuje sukcesu.
Zadziała.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu