Witaj
Gość

Wątek: [NTERLUDE] Skill TexturePack  (Przeczytany 1707 razy)

• Pochwał: 0

[NTERLUDE] Skill TexturePack
« dnia: Luty 13, 2013, 01:28:45 pm »
Witam serdecznie!
Jeśli nie ten dział to  z góry przepraszam.
Mam oto takie pytanie. Ostatnimi czasy gram na kronice Interlude jednak skille nie są tak ładne jak na wyższych kronikach. Głównie chodzi mi o Major Heal, Greater Major Heal, [Vampiri od Overlorda- zapomniałem jak się nazywa] i Death Spike. I zastanawiam się czy są jakieś texturepacki, które pozwolą mi cieszyć oko pięknymi skillami z wyższych kronik. Ew czy folder textures będzie działał np z Gracii Final na Interlude właśnie. I tutaj też taka prośba. Może ktoś z Was jest w stanie zahostować taki folder z Gracii bym mógł po prostu spróbować go wykorzystać.

Z góry wszystkim dziękuję!

• Pochwał: 671

• Try Me
Odp: [NTERLUDE] Skill TexturePack
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2013, 06:35:43 pm »
rzeczywiście nie ten dział...

• Pochwał: 0

Odp: [NTERLUDE] Skill TexturePack
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 01, 2013, 04:08:00 pm »
Kilka miesięcy temu napisałem podobny topik, gdyż gram na serwerze gracia final, korzystając z klienta epilog. Niestety na serwerze nie było nowych animacji skili (CDL, fear, vamp). Pomogło podmiana plików LineageSkillEffect.u i LineageEffect.u w folderze system. Wyśle Ci te pliki i odpisz czy pomogło,  będziesz miał to co chcesz + skile z epilog( wyżej wymienione). Jako, że masz klienta IL wyśle ci odpowiedniki z systemtex, gdyż cały folder ma 2 GB !! Nie gwarantuje że pomoże, dlatego zrób kopie plików z IL.

download:
http://turbobit.pl/dcvl7x06rmgo.html