Witaj
Gość

Wątek: Granie 2 postaciami w jednym czasie w 2 oknach  (Przeczytany 1996 razy)

• Pochwał: 0

Granie 2 postaciami w jednym czasie w 2 oknach
« dnia: Maj 29, 2006, 04:28:27 pm »
Co zrobić aby grać w dwóch oknach w c4.I nie chodzi mi o kombinacje z bufowaniem expieniem itp.Poprostu mam krasia i chciałbym pohandlować i grać inną postacią jednocześnie.

EDIT by Shaman: zmieniam tytuł tematu na bardziej precyzyjny

• Pochwał: 15

• Nothing is forgotten, Nothing is forgiven!
    • Ulubiona strona L2
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 29, 2006, 04:33:31 pm »
to musisz mieć dwa osobne konta i serwer który na taki dualboxing zezwala. Jest to bowiem forma botowania jakby nie patrzec  :shock:

No i dodatkowo hardware który pozwoli Ci mieć odpalone podwójnie L2 ;)

• Pochwał: 1

• Shinigami
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 29, 2006, 04:46:57 pm »
Wystarczy zmienić all na minimum :D:D  i tak jak shaman napisał dobry hard drive

Will the nightmare ever end?! I cannot force myself awake!
Dream Chaser
I Want to be your dream...

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 29, 2006, 04:53:23 pm »
Dodajesz linijkę
StartupFullScreen=false
i rozmiar okna sobie ustawiasz... tylko poleac wyłączyć dźwięk i włączyć opcję "low detail" to jak bedzesz się przełączał z okna na okno to będze szybko :) ale ja tam mogę mieć na hight i higt jedno okno :)
tylko zwalnia przy włączaniu okna :P ale ogólnie powinno się dobrz grać ;)
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 29, 2006, 10:08:24 pm »
Odpalasz jedna gre z kontem gdzie jest krasnal ustwaiasz go na placu i chndlujesz czym chcesz potem wychodzisz do Windows naciskajac klawisz windows znajduje sie po,iedzy CTRL a ALT gra wtedy wskakuje ci do paska
potem z tej samej ikony odpalasz drugi raz gre i konto z postacioa która chcesz grac jesli chcesz przejsc do krasnala wchodzisz do paska windows i wybierasz z paska tą  pierwszą odpalona gre
Mozesz grac na ustawieniach na maxa i ni ebedzie cieło jak masz dosc mocny procek i ram conajmniej 800  a najlepiej 1024
ja mam procek Athalona 3000 i 1024 DD Ram i moge bez problemu odpalic 3 gry naraz
Tylko jest jeden problem z takim graniem ze jak za czesto sie przełaczasz miedzy postaciami wyskakuje error zmniejsza wyskakiwanie errora lub likwiduje do zera jak masz otwarte okno  Windows Managera

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 30, 2006, 12:19:49 am »
Alt+enter albo zamienic w L2.ini to co podal Tyr.. u mnie na sprzecie athlon 2500, 512ram i w sredni dosc dysk 80gb spokojnie poszlo na dwoch oknach :) ale lepiej upewnic sie jak to jest z db na serwerze, baniak nie jest mila sprawa ;)

• Pochwał: 8

• :) Rominek is The BEST :D
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 30, 2006, 08:30:17 am »
hmmm przechodzenie między oknami można załatwić za pomocą ALT+TAB :D a nie tak jak to napisał kolega ;) w dłuższy sposób
Cytat: Polgara
jesli chcesz przejsc do krasnala wchodzisz do paska windows i wybierasz z paska tą pierwszą odpalona gre

:) hmm nie wszędzie się dostanie bana za takie coś ;) niektóre serwery pozwalają na taką gre...
PLAY:

WATCH:

----

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 02, 2006, 01:07:54 am »
przez Alt + Tab nigdy nie próbowałem a ta moją technikom zajmuje mi to raptem 3 sec :D
bede musiał wypróbowac twoja :D