Witaj
Gość

Wątek: CP - ktoś chętny?  (Przeczytany 5189 razy)

• Pochwał: 0

CP - ktoś chętny?
« dnia: Październik 10, 2016, 10:15:27 pm »
Cześć, pojawił się pomysł reaktywacji CP na Skelth, raczej w kierunku CP Magów.

Jeśli ktoś ma 52+, chce grać kilka razy w tygodniu 20-23 proszę o info.

1. Jaka klasa
2. Jaka dyspozycyjność
3. Jaki poziom

Pozdrawiam.

• Pochwał: 1

Odp: CP - ktoś chętny?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2016, 09:17:40 am »
Czyżby Arvenka wróciła?
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2016, 09:57:59 am »
Czyżby Arvenka wróciła?

Kabul możesz jaśniej?

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 11, 2016, 11:00:11 am »
Myślałem, że wróciła CLka Axxisów, bo ostatnio biega w mieście, a ona miała CP magów.
No ale zapomniałem, że narobiliście tanków na potęgę, więc w sumie nie potrzebny kolejny.

Kogo tam masz w składzie? Tylko nie mów, że lotka  hahaha
L2C EU wannabe?

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 11, 2016, 11:26:30 am »
Myślałem, że wróciła CLka Axxisów, bo ostatnio biega w mieście, a ona miała CP magów.
No ale zapomniałem, że narobiliście tanków na potęgę, więc w sumie nie potrzebny kolejny.

Kogo tam masz w składzie? Tylko nie mów, że lotka  hahaha

Trzy sprawy.

1. Arvenka - widziałem, że wróciła i pogrywa ale to nie ma nic wspólnego ze mną, z tym pomysłem. Ogólnie Axis jak dla mnie to nie klan a tym bardziej to nie ma przyszłości.
2. Nie ma jeszcze nic ustalonego, kto na jakiej postaci ani kto chętny. W czwartek wieczorem się zobaczy czy jest chęć etc.
3. Lotek jest bardzo aktywny ale on inaczej pojmuje L2 (czyt. - nie lubi farmy/cp time etc) dlatego nie biorę go pod uwagę.

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 11, 2016, 12:34:58 pm »
Wiem, że jest aktywny. Któż inny mógłby wciąż rozlewać jad w PL community odnośnie mojej osoby, odkąd mu wygarnąłem w twarz co o nim i jego sposobie "gry" myślę. Gdyby nie lotek i jego wizje mielibyśmy teraz jeden porządny polski klan z połączonych sił Kohorty, Axxisów i PlayHardów. A tak mamy kupę, jak zwykle.

Edit: sorry za offtop, powodzenia z CP, bo jedno PL CP w Doomsdayach to zadecydowanie za mało.
L2C EU wannabe?

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 26, 2016, 12:56:59 pm »
Zgodzę się. Jedno CP PL to za mało :) dużo czasu straciliśmy na osoby które od nas odeszły/sorki i inne duperele. Od jakiegoś czasu ruszamy z tematem na całej linii :D

@Sobek, mail w grze poszedł na tanka :)

• In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 01, 2016, 09:14:17 pm »
 :o Dobrze .........................
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 02, 2016, 10:58:51 am »
Jak ja czasami ogladam streamy z gk to sie zastanawiam jak wy dajecie rady, no juz nawet Na offie starym jakos sie gralo 4 miechy gry Na c5 do 45, jakies rb, polatanie po markecie, potem drugie type do 78-79...

Ale ratio farmy do pvp bylo duzo lepsze, niz Na classicu.... Jescze archersmi? Loa d1 bot assist co 3ci mob 0.01% Na 60-61 jpd.

Podziwiam Was, ze wam sie chce. No, coz albo I nie, bo to interesujace nie jest. Privy z low pop umieraja bo jest malo pvp w trakcie dnia. Na classicu default jest taki, ze jest malo bo trzeba wieksza czesc czasu Na NUDNYM PVE SPEDZIC...

Sam sie zastanawialem nad kupnem postaci, ale w sumie jakiego lvlu by nie kupic to I tak trzeba by farmic. Chyba, ze cale cp by kupowalo co x czasu jak sredni pvp lv sie podniesie nowr chary i gear ale to juz sa za duze koszta.

Ja rozumiem tam ludzi na gk online fajny, jak maja 78 to i pvp sporo i spoko, ale od 52+ wbijac to Taki sens jak cp Na core skladax od 87 teraz, bez kupna postaci 103+ i gearu za 1.5k euro +

Sensu brak samo pve, nie ma co tego do lancera porownywac bo tam ratio pvp do pve, to bajka do pure pve classics przy lol primeach po pare H

« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2016, 11:04:35 am wysłana przez PepsiQQ »

• BALLS OF STEEL !!!
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 02, 2016, 04:26:56 pm »
na classicu ludzie nie pojmuja za bardzo ze jakieby party nie zrobili to musi wygladac tak :
https://www.youtube.com/watch?v=031-QBXC2MM
mage melee czy archer - wl + manodaje, tak ktos poza pt musi byc mainem ale sie my kupuje xp bufy i zaraz w duo z wl odrobi ta dniowke, na shillen gdziekolwiek nie pojde i jakies pt farmi to widze wl-a, z magami to norma z melee praktycznie tez juz ruski zawsze robia tego wl i z archerami czasem tez juz widze, ofc nie sa to randomy

« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 02, 2016, 05:46:11 pm »
Ten Pepsi to jakis kuzyn Sobka?