Jaką klasą bedziesz grał?

Zaczęty przez M@rcin, Grudzień 29, 2017, 10:09:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

M@rcin

Siemanko wszystkim!

Jako iż jest delikatnie zamieszanie co do naszych propozycji w związku z ustawieniami serwera, proszę niech każdy z was napisze kim będzie chciał grac, tak dla wglądu co mnie więcej będzie przeważać na początku serwera ^^

Rozważam dwie opcje:

• -Hawkeye
  • -Phantom Ranger

Nigdy nie gralem PR dlatego mnie ciekawi ten lucznik

Zaksur

Chcesz zobaczyć czego będzie najmniej i na czym najłatwiej strzelić hero? Hihihi  :D
W moim wypadku na początku miał być HE pózniej był SR, tydzień temu nastawiłem sie na WLa lecz po 3 dniach w głowie robiłem już Destro, a od 2 dni stawiam na spoila ze względu na swój ,,tryb" gry i czas... lecz jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :)

Zaksur - Phoenix Knight 77lvl - beyond.lt (R.I.P)
Ferdil - Phantom Ranger 64lvl - Aristocracy - Teon (R.I.P)
Grahio - Titan 84lvl - Mroczni - L2ex (R.I.P)
Grahyo - Sigel Knight 96lvl - Wrath - Naia (R.I.P)
Slitz - Sigel Shillien Templar 101lvl - SimpleHeaven - Naia (R.I.P)

rafalbrutal

Tradycyjnie. Najpierw spoil z prophetem na boxie. Rozważałem też crafta ( ale to postać bardziej dla casuali co mają mało czasu na grę. Przy offline shopie swoje i tak zarobią). Przy moim trybie gry lepszy będzie spoil. Taki nolife jak ja zarobi więcej niż na crafcie. Potem obowiązkowo subka i deska na subce ( box może mieć wtedy warcryera) a potem nobel na obu postaciach. Na koniec chciałbym dołączyć do jakiegoś top klanu i pobawić się w end game ( na siege ,epikach i oly) tak naprawdę nigdy tego nie doświadczyłem. I zależy mi na tym żebym zdążył wszystko osiągnąć zanim serwer padnie. W międzyczasie mógłbym też kolekcjonować wspomniane w innym temacie "trofea" i pomyśleć nad jakąś dodatkową subką ( w zależności od zapotrzebowania w klanie).

Konrad162

Hej,
Podpowiedzcie dobrzy ludzie czy Warlock ma jakiś sens bytu na tym serwerze / tej kronice?
Dawno nie grałem a słyszałem kiedyś że w nowszych kronikach był mocno osłabiony.

Pozdrawiam,
Lothiin.

haran

Dobry na oly i w party łuków (do rzucania buffa z queen).

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

M@rcin

Cytat: Konrad162 w Styczeń 01, 2018, 05:12:20 PM
Hej,
Podpowiedzcie dobrzy ludzie czy Warlock ma jakiś sens bytu na tym serwerze / tej kronice?
Dawno nie grałem a słyszałem kiedyś że w nowszych kronikach był mocno osłabiony.

Pozdrawiam,
Lothiin.

Na tej kronice raczej luki i magowie choć nie tylko, ale wymiataja :)

Zaksur

Kociarz i jego buff dla party luczków - miodzio. Dodatkowo przyjemnie się gra summonerem - wg gustu

M@rcin

Cytat: Zaksur w Styczeń 01, 2018, 08:02:35 PM
Kociarz i jego buff dla party luczków - miodzio. Dodatkowo przyjemnie się gra summonerem - wg gustu

Właściwie nigdy nie grałem ta postacią, na solo szybciej się go koxa pewnie niż innego dd co?

Zaksur

Napewno każdego summonera expi się dużo łatwiej, nie masz takie parcia na sprzęt. Karmian+homec z acu i jazda, o sprzęcie możesz pomyśleć dużo później - dc + amka czy co tam wolisz.

M@rcin

Otóż to kolego, może ktoś jeszcze się pochwali czym chce pograć? ^^

Muaii

Zaczynałem przygodę z L2 ta postacią i zagram nią i tutaj. SWS, do tego może craft, zobacze

projektl2

Kociaż bardzo fajny. Grałem kiedyś na Dark Queen ale tam wszystkie summony były o kilkanaście procent wzmocnione.
Kotek z 3 profy jest za słaby i nie da się go enchantować. Wystarczy wbić tego z drugiej profy troszkę na plus i jest silniejszy od 3 profkowego. To chyba wada balansu.
Najlepiej kociarzem grało się na Oly z Kamaelami. Kamael wpadał na arenę, dostawał z kubika i stał nieruchomo do końca walki :D. Ale się denerwowali no ale takie statystyki postaci co zrobić :).
Ja myślę o SE lub EE zobaczę która jest ładniejsza :D.

Niqez

Niqez

Od startu proponuje wlaczyc jakis event np medale dynie itp. Bedzie lepszy start dla słabszych graczy w tym dla mnie :D

TankerEk

Piżmowiec jakiś jak nic, tylko jeszcze nie wiem jaki i pewnie krafcik na plecki
Common sense
So rare that it's a super power

rbkastro

"Dig, Dig...." złota łopata. Ale ten temat sie chyba nie klasyfikuje do tego trofeum.

Będe gral Bishopem lub inny support (SE mejbi) :) a co za tym idzie szukam kogos do gry pt/clan
https://www.twitch.tv/rbkastro   //  4fun stream

Sarah