Witaj
Gość

Wątek: blad przy uruchamianiu gry  (Przeczytany 979 razy)

• Pochwał: 0

blad przy uruchamianiu gry
« dnia: Lipiec 09, 2006, 09:46:46 pm »
Gdy wybiore postac i laduje sie gra nagle pojawia sie taki blad, wie ktos moze co mam zrobic?
Pozdrawiam

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1811 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9550 (6476)

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -1364407128 FArray <- FArray::Realloc <- 1440061845*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageNPC.e_clergyman_MOrc NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

• Pochwał: 8

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 09, 2006, 10:01:38 pm »
Wejdź w panel sterowania, następnie System, Zaawansowane, (Wydajność) Ustawienia, Zaawansowane, (Pamięć Wirtualna) Zmień. Tam zmień na stałą wartość, ja mam ustawione 1024 mb na dysku C.

Jak nei zadziała to format na 99,(9)% pomoże.

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 10, 2006, 01:26:52 pm »
jeśli to co wyżej napisał kolega nie pomorze radze przed zainstalowaniem patcha serwera usunąć całkowicie folder system z głównego katalogu gry i dopiero tam wgrać pliki serwerowe-mi zawsze pomaga