Witaj
Gość

Wątek: Itemy i ataki hatchlinga  (Przeczytany 1704 razy)

• Pochwał: 1

Itemy i ataki hatchlinga
« dnia: Lipiec 25, 2006, 03:59:44 pm »
Jakie itemy mozna dawać hatchlingowi, żeby ich używał? I czy hatchling moze uczyc sie skili i jakie ma ataki, ja mam hatchling of wind. Pomóżcie

• Pochwał: 49

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 25, 2006, 04:32:15 pm »
specjalne zbroje i bronie...

I czy hatchling moze uczyc sie skili

Nie

jakie ma ataki,

Szczęką :D, kulka

ja mam hatchling of wind

A ja wcale :D
Lineage 2 Classic EU

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 25, 2006, 05:05:12 pm »
Jakie itemy mozna dawać hatchlingowi

kupisz u pet menagera w kazdym miescie z tego co sie nie myle najlepsze sa Godart lub RUNE jak bedziesz wybierał patrz dokłądni eopis bo tam sa bronie dla róznych petów
I czy hatchling moze uczyc sie skili i jakie ma ataki, ja

Tak moze uzywac skili ale jest to zalezne od serwera na jednych działa na innych nie ponizej  masz opis smoczków

Typy Hatchlingów

Hatchling of Twilight (Hatchling Zmroku): Nie charakteryzuje się żadnymi specjalnymi umiejętnościami ani możliwościami. Ale szybko można go wylevelować do poziomu Stridera. Najlepsza rola – Transport.

PS. Właściwie ciężko przetłumaczyć jego nazwę własną, bo Twilight to zarówno zmierzch jak i świt Ale również brzask, zmrok, półcień.

Hatchling of the Stars (Gwiezdny Hatchling): Najbardziej podobny jest do mystica, posługując się dwoma rodzajami magii. Używa skilla Bright Burst do zadawania uszkodzeń przeciwnikowi oraz Bright Heal do leczenie samego siebie.

Hatchling of Wind (Hatchling Wiatru): Najbardziej podobny jest do wojownika. Używa skilla Wild Stun do atakowania przeciwnika z szansą na wejście Stuna oraz Wild Defense zwiększający P.Def i M.Def hatchlinga.

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 25, 2006, 07:28:50 pm »
Hatchling of the Stars (Gwiezdny Hatchling): Najbardziej podobny jest do mystica, posługując się dwoma rodzajami magii. Używa skilla Bright Burst do zadawania uszkodzeń przeciwnikowi oraz Bright Heal do leczenie samego siebie.

Eeee w00t to od kiedy hatchlingi maja jakies bright heal itp?(od C3 nie mialem smoka nie smiac sie)

To samo z Windem.

• Pochwał: 49

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 25, 2006, 07:39:05 pm »
Ma na 100% teraz takie coś... Leczenie jest, stun, kulka magiczna :)
Lineage 2 Classic EU

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 25, 2006, 09:14:34 pm »
Jak sie nie myle istnialo to jusz na C3 ale nie działało na serwerach L2j
ale w C4 jusz działa ale nie na wszystkich serwach

nie wiem czy pamietasz jak wyglada okno golema tam ma taka gwiastke do skila jak sie nie myle to samo jest u Hatha i napewno było na c3 ale nie działało

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 26, 2006, 07:14:34 pm »
A jak mi smok zdechnie to mam 5 minut na resniecie go, a jak nie to na trwale zdechaa?

• Pochwał: 8

• :) Rominek is The BEST :D
Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 26, 2006, 08:59:53 pm »
masz 3minuty na podniesienie go scrollem jak tego nie zrobisz to smoczek robi BB :) (Bye Bye) :) hmmm najlepiej zawsze nos ze soba zarcie w ilosci 200sztuk :D drogie nie sa a czasami ratuja dupe smoczkowi :)
PLAY:

WATCH:

----

Itemy i ataki hatchlinga
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 26, 2006, 09:33:32 pm »
Na niskim poziomie w moim wypadku 40 smok aż tak dużo niepotrzebuje, ale of course robie zapas