Nukerzy - Prezentacja

Zaczęty przez Nefryl, Czerwiec 02, 2006, 09:43:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

Ja zalozylem dla OL +4int/-4 ment a niby to asistant/suport wizard nie :P,a oni podobno nie moga dodawac do INT ani sciagac z INT
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Fenrirus

Ol nie moze sobie dodac inta, ach te privy

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Truskawka

Cytat: Fenrirus w Czerwiec 23, 2007, 01:56:38 AM
ach te kotlety z poprzedniej epoki

Tyr

Cytat: Fenrirus w Czerwiec 23, 2007, 01:56:38 AM

Chyba DN chciałeś powiedzieć :D
Lineage 2 Classic EU

Reina

przestancie po nim jezdzic o_O
Na Dragonie OL nie moze dodawac sobie Int, symbole dzialaja nam  bardzo dobrze

Cytat: Morgul w Kwiecień 01, 2007, 11:44:38 AM
Ostatnio na jakimś high rate serwerze widziałem sh który tak wali szybko, ze aż mi gały wyszły (sorry za kolokwializm :P ) Okazało się że ma dye +5 Int-5Men i +5Wit-5Men, jak rozumiem Mentality odpowiada głównie za M Def, więc czy warto sądzicie tak obnizać Men u drowa?
warto tak obnizac, bo walka postaci tak  delikatnych jak nuker (a sh, zwlaszcza) polega na jak najsilniejszym i najszybszym uderzaniu, nie przyjmowaniu ciosow, jak u tankow i im podobnym
a co do +5-5 dyes, to tylko przyklad, a to ze na jego serverku rzeczywiscie dzialaja, to niech dzialaja, co wam to przeszkadza? pytanie polegalo na ukladzie dyes, nie o tym o  ile, tylko jakie
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

NightBird

moderator gra na dragonie :D ? kto go powolal do takiej funkcji ;] co to sie porobilo... ;d ;])))

no chyba ze jest modem dzialu dragon to co innego ;d
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Reina

jestem modem dzialu dragon, ale, TEGO DZIALU tez, wiec ostrzegam raz i tylko raz - wysmiewanie DN i podawnie o nim wyolbrzymionych bzdur (jak ta powyzej) bedzie karane ostrzezeniami, komus sie dn nie podoba - jego strata, nie musi  sie z nami tym dzielic
server dziala dobrze, ma modyfikacje, dla jednych sa one zaletami, dla innych - wadami, EOT
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku